Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BÜYÜDÜKÇE DAHA DA GÜZELLEŞEN ÇEKMEKÖY DOĞA PARKI BÖLGEYE HAYAT KATIYOR..

60 bin metrekare ilave

60 bin metrekare ilave alanla yenilenen Çekmeköy Doğa Parkı, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın da katıldığı törenle açıldı. Törende konuşan Bakan Akdağ, ailesi ile birlikte en kısa zamanda Doğa Parkı gezmek istediğini kaydetti. Başkan Ahmet Poyraz da, 87 bin metrekare alana ulaşan Doğa Park’a 150 dönüm daha ilave edileceğinin müjdesini verdi.   

çekmeköy doğa park açılış 9Çekmeköy Belediyesi doğası ve yeşil alanlarıyla İstanbul’un ciğerleri konumunda olan ilçenin yeşiline yeşil katıyor. 7’den 70’e tüm yaş gruplarının ziyaret ettiği Doğa Park’a 60 bin metrekarelik yeni bir alan ilave edildi. Yeni yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme ve piknik alanlarıyla hizmete açılan Doğa Park ilave alanı, Çekmeköylüler’in en uğrak mekanlarından biri olacak. Yapım aşamasında 800 ağacın dikildiği Doğa Park’a belli aralıklar ili 5 bin ağacın daha dikilmesi planlanıyor. Doğa Park’ta yapılan açılış törenine Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve  çok sayıda vatandaş katıldı.

çekmeköy doğa park açılış 5Yürüyüş yolları, bisiklet yolları, dinlenme ve oyun alanları bulunan park alanında bilgi veren Başkan Ahmet Poyraz, “2002 yılında ülkemizde çekilen, sağlık alanında çekilen sıkıntılar herkesçe malum. Hastanelerde beklediğimiz saatlerin yanında eczanelerden sadece bir iki aspirin bir iki ağrı kesiciyi kağıtlara sarılı aldığımız günleri bizler unutmadık. İşte o günlerden  bu günlere gelmemizin mimarı değerli bakanımız Allah razı olsun şuan aramızda. Bu park yürüyüş yollarıyla, bisiklet yollarıyla stres atma mekanları ile çok önemli bir hizmettir. Toplamda 87 bin metrekare alan üzerinde şuanda bu parkımız halkımıza hizmet verecek. İnşallah önümüzdeki süreçte Sayın Başbakanımızın talimatlarıyla Taşdelen’e giden orman alanından tahsisini alarak toplamda 150 dönüm daha ilave edeceğimiz büyük bir mekan olacak” dedi.

çekmeköy doğa park açılış 6Açılışta vatandaşları selamlayan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, en kısa zamanda ailesi ile birlikte Doğa Parkı gezmek istediğini kaydetti. “Size hangi hizmeti yapsak azdır” diyen Bakan Akdağ, “Bu millet 15 Temmuz’da öyle büyük bir millet olduğunu gösterdi ki. Gerçekten biz hangi hizmeti yapmışsak az olmuş dedik. Heyecanımız, enerjimiz, gücümüz ikiye katlandı. Allah’ın izniyle yeter ki siz arkamızda durun bu hizmetler katlanarak gelecek. Ama en önemlisi kim bu milletin karşında bu millete zarar vermek için dikilmişse Allah’ın izniyle yıkıp geçeceğiz hepsini” dedi.

çekmeköy doğa park açılış 7Referandum gündemine de değinen Bakan Akdağ, “Neden Avrupa’daki bazı ülkeler PKK’ya kol kanat gerdiler. Neden Avrupa’daki bazı ülkeler FETÖ hainlerine kucak açtılar. Çünkü Türkiye’nin güçlenmesini istemiyorlar. Neden onlar Kılıçdaroğlu ile beraber, PKK ile beraber, FETÖ ile beraber hayır cephesi kurdular. Neden, yaptıkları çok açıktır. Kafası karışmış tereddütte olan aile mensubumuz, akrabamız, komşumuz, dostumuz varsa buradaki bütün kardeşlerime bir vazife düşüyor. Sabırla onlara ne yaptığımı anlatmaktır. Biz yeni bir Cumhurbaşkanlığı sistemi getiriyoruz. İki başlılığı ortadan kaldırıyoruz. Güçlü bir hükümet onu kontrol eden, denetleyen güçlü bir meclis yapıyoruz. Meclisi de, Cumhurbaşkanı’nı da, yargıyı da milletin gösterdiği istikametin dışına çıkamayacak yeni bir sisteme geçiyoruz” dedi.

çekmeköy doğa park açılış 8

çekmeköy doğa park açılış 4

çekmeköy doğa park açılış 3

çekmeköy doğa park açılış 2

çekmeköy doğa park açılış 1

Reklamı Geç