Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BÜYÜK KOMUTAN VE SİLAH ARKADAŞLARINI SAYGI VE MİNNETLE ANDIK..

30 Ağustos Zafer Bayramı,

30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl da tüm yurtta coşku ve heyecanla kutlandı. İstanbul’daki kutlamalar kapsamında, Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı’nda tören düzenlendi. Tören dolayısıyla Taksim Meydanı ve Cumhuriyet Anıtı’nın çevresi Türk bayraklarıyla donatıldı. İlçelerde de çeşitli kutlamalar ve Atatürk anıtına çelenk bırakma törenleri yapıldı.

Cumhuriyet Anıtı’na, sırasıyla İstanbul Valiliği, Birinci Ordu Komutanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çelenkleri bırakıldı. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi. Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile ve askeri ve mülki erkan katıldı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, daha sonra İstanbul Valilği’nde kutlamaları kabul etti. Valilikteki törene askeri ve mülki erkanın yanı sıra yabancı ülke temsilcileri de katıldı.

Reklamı Geç