Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜMRANİYE ÇIKARMASI..

Başkan Hasan Can, İBB

Başkan Hasan Can, İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı ile beraberindeki, Genel Sekreter Yardımcıları, İBB’nin bazı Daire Başkanları’nı ve müdürlerini, Ümraniye Belediye Hizmet Binası’nda ağırladı.

umraniye ibb ziyaretler 4İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcıları, İBB’nin bazı Daire Başkanları ve müdürleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a iş ziyaretinde bulundular. Başkanlık Makamı toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Hasan Can, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ümraniye’de yapmasını talep ettikleri hizmetlerin ve projelerin detaylarıyla ilgili Dr. Hayri Baraçlı ve ekibine bir sunum yaptı.

umraniye ibb ziyaretler 5İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri de, dinledikleri sunumdaki talepleri not alarak en kısa sürede İBB tarafından bu hizmetlerin yapılmasını sağlamak üzere gayret sarf edeceklerini ifade etti. Toplantının ardından Başkan Hasan Can, konuklarına Meclis Salonu, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Çözüm Merkezi, İstihdam Merkezi, Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, Çağrı Merkezi, Arşiv ve Çiğdem Restoran’ı gezdirerek, birimlerin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

umraniye ibb ziyaretler 6Başkan Hasan Can, konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, Genel Sekreter Dr. Hayri Baraçlı’ya Meslek Edindirme Kursu öğretmenleri tarafından yapılan “yaldız işlemeli zemzem takımı” ve heyetine de yaldız işlemeli cam tabak takdim etti. Baraçlı da, Başkan Hasan Can’ın konukseverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür etti. Gerçekleşen görüşmede belediye başkan yardımcıları ve bazı birim müdürleri de hazır bulundu.

umraniye ibb ziyaretler 3

umraniye ibb ziyaretler 1

umraniye ibb ziyaretler 2

Reklamı Geç