Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CAFER AKTÜRK; “CHP HER ŞEYE RAĞMEN TÜRKİYE’NİN UMUDU”

Durmak bilmeyen hain terör

Durmak bilmeyen hain terör olaylarının gölgesinde gerçekleşen CHP Ümraniye Dayanışma Gecesinde partililere hitap eden İlçe Başkanı Cafer Aktürk; “CHP, her şeye rağmen bu ülkenin umudu olmaya devam edecek” dedi.

chp umra gece 5Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcıları Engin Altay ve Yasemin Cankurtaran, Milletvekilleri Onursal Adıgüzel, Barış Yarkadaş ve Ali Özcan, İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İl Yöneticisi Yusuf Erciyas, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sipahi, Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Nevzat Yıldırım, ilçe yöneticileri, bazı muhtarlar ve partililerin yoğun katılım gösterdiği CHP Ümraniye İlçe Örgütü’nün ‘Birlik ve Dayanışma Gecesi’ durmak bilmeyen terör olaylarının neden olduğu şehit haberlerinin gölgesinde buruk ve hüzünlü geçti.

chp umra gece 12Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan gecede partililere hitap eden CHP İlçe Başkanı Cafer Aktürk, artan terör olaylarının sorumlusunun iktidar partisi olduğunu iddia etti. Her gün yeni şehit haberleri ve terör olayları yüzünden geceyi yapmakla yapmamak arasında kararsız kaldıklarını kaydeden Başkan Aktürk, “Ülkemizin dört bir yanında yaşanan hain terör olayları yüzünden masum vatandaşlarımızı yitirmeye devam ediyoruz. Analar ağlamasın diye ne olduğu belli olmayan çözüm süreci safsatasının Türkiye’yi getirdiği nokta ortada. İçimiz kan ağlıyor” dedi.

chp umra gece 14“Hain ve kalleşçe yapılan tüm terör olaylarını ve bunların işbirlikçilerini nefretle kınıyorum” diyen Aktürk; “İktidarın bu zihniyeti bitmek üzere olan terörü yeniden diriltmiştir. Belli kesimlerin iktidar hırsı, toplum ve ülke çıkarlarından ziyade kendi çıkarlarını önceleyen siyaset hırsı ile ülkeyi uçurumun kenarına getirmiştir. Ülke kan gölü haline gelmiş ve toplumun ayrıştırılması için çok çabalar sarf edildiği aşikardır. Ancak sağduyu sahibi milletimiz ve siz değerli Cumhuriyet Halk Parti’li kadroların bu odaklara dur diyeceğine olan inancımız tamdır” dedi.

chp umra gece 16“Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nde yıllar önce uyarılarda bulunduğu tehlikelerin bir bir inlerinden çıktığı inkar edilemez bir gerçektir” diyen CHP İlçe Başkanı Cafer Aktürk; “Gaflet, dalalet ve hatta ihanet içinde olanlar süslü süslü sıfatlarla hayatımızın her yerinde var olmaya başlamıştır. Cumhuriyetimiz için en büyük tehlike olan cemaatler, bu iktidar zamanında yeniden dirilmeye başlamıştır. İktidarın cemaatlerle kurduğu kronik bağlar bugün memleketi uçuruma sürüklemiştir. Bunu sonucu olarak da cemaat ve vakıflara mahkum bırakılan eğitim ve öğretim barınma yurtlarından gelen haberler vahimdir. Maalesef insan bile denmesi mümkün olmayan bu mahluklar yüzünden her gün bir çok kadın cinayeti ve tecavüz olayı yaşanmaktadır” dedi.

chp umra gece 13Her şeye rağmen CHP’nin Türkiye’nin umudu olmaya devam edeceğini kaydeden Başkan Aktürk; “Çünkü CHP bu devleti kuran partidir ve CHP’li olmak onurdur. CHP’li olmak barış, kardeşlik, dostluktur, herkesi kucaklamaktır. CHP’li olmak kimseye kin tutmamaktır. CHP’li olmak halkın kendisidir, halkla birlik olmak demektir. CHP’li olmak büyümektir, hırstır, azimdir. İktidarımız çok yakındır. Sizler İstiklal Harbi’nin veren halkın evlatlarısınız sizlere güveniyorum çünkü sizler Mustafa Kemal’in aydınlık yüzü evlatlarısınız” diyerek sözlerini tamamladı.

chp umra gece 11Dayanışma gecesinde salonun girişine ve içerisine asılan terörü ve kadın cinayetleri ile istismar ve taciz olaylarını kınayan pankartlar dikkatlerden kaçmadı.

chp umra gece 9

chp umra gece 7

chp umra gece 15

chp umra gece 2

chp umra gece 3

chp umra gece 1

chp umra gece 4

chp umra gece 6

chp umra gece 8

chp umra gece 10

Reklamı Geç