Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇAKIROĞLU GENEL MERKEZ VE İL TEŞKİLATI’NIN ADAYI..

Geçen kongrede yaşanan büyük

Geçen kongrede yaşanan büyük çekişmenin ardından Öztürk Oran’ın atandığı Ak Parti Ümraniye Teşkilatı, bu kez genel merkez ve il teşkilatının gösterdiği Sedat Enver Çakıroğlu’nu ilçe başkanı yapmaya hazırlanıyor.

cakıroglu2Ak Parti ilçe kongrelerinin tarihleri yaklaştıkça, adaylar da iyiden iyiye netleşmeye başladı. Kongre öncesi parti içi birliği sağlamaya çalışan zenci porn
Ak Parti Genel Merkez ve İstanbul İl Teşkilatı, bol adayların yarıştığı ilçelerde tercih ettiği adayı resmen açıklıyor. Bu ilçelerden biri de Ümraniye oldu. Bu akşam yapılan ilçe toplantısına katılan il yöneticisi, Ak Parti Genel Merkez ve İl Teşkilatı’nın Sedat Enver Çakıroğlu’ndan yana olduğunu teşkilat mensuplarına bildirdi.

cakıroglu1Geçen dönemki kongrede eski ilçe başkanı Celal Erdoğan’la kıyasıya bir mücadele sergileyen Sedat Enver Çakıroğlu, genel merkez ve ilin desteği ile bu kez ilçe başkanlığını garantilemiş durumda. Son kongre her iki adayın geri çekilmemesi özerine seks hikayeleri ertelenmiş ve ardından iptal edilerek Öztürk Oran atanmış ve kongre daha sonra yapılmıştı. Aradan geçen zamanın ardından yaklaşan kongre öncesi mevcut başkan Öztürk Oran’ın aday olmayacağını açıklaması gözleri yeniden Çakıroğlu’na yöneltti.

cakıroglu3Aynı zamanda Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Sedat Enver Çakıroğlu’nun 6 Aralık’taki kongrede genel merkez ve ilin de desteği ile Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Reklamı Geç