Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇAKIROĞLU VE DAVUTOĞLU’NUN ORTAK KADER BİRLİĞİ..”

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla coşkulu geçen Gelecek Partisi Ümraniye İlçe İftarı, büyük bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Oda başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partilinin katıldığı iftarda konuşan İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ile Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun kaderinin aynı olduğunu, ikisinin de bozuk düzene tahammül edemedikleri için yeni bir yola girdiklerini ve bu yeni yolda buluştuklarını söyledi. Davutoğlu da, “Böyle belediyeler, makamlar, mevkiler onların olsun bize cesur bir yürek yeter” dedi.

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın teşkilat iftarı, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla büyük bir coşkuya dönüştü. Eşi Sare Davutoğlu ile birlikte iftara katılan Genel başkan Ahmet Davutoğlu, yerel ve genel konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, DEVA Partisi İlçe Başkanı Hasan Keleş, Ümraniye Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşçı, Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, mahalle muhtarları ve çok sayıda partilinin katıldığı iftar daveti büyük bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

İftar programında selamlama konuşması yapan Gelecek Partisi İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, kuruldukları günden bugüne gerçekleştirdikleri çalışmaları özetledi. Özellikle pandemi sürecinde toplumsal dayanışma ve yardımlaşmaya katkı sunan faaliyetler yaptıklarını kaydeden Çakıroğlu, yerel yönetimin hizmette ayrımcılık yaptığını ve bazı uygulamaları ile kendilerine engel çıkardığını söyledi. Tüm engellemelere rağmen yılmadan ve korkmadan sahada olduklarını ifade eden Çakıroğlu, “Cesaretle, azimle ve kararlılıkla halkımızın geleceği için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu güzel Ramazan akşamında en güzel Türkiye fotoğrafına katkısı bulunan muhtarlarımız, oda başkanlarımız, il dernek başkanlarımız ve siyasi partilerimiz başta olmak üzere tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin de konuşmasında Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ile genel başkan Davutoğlu’nun kaderinin aynı olduğuna vurgu yaptı. Çakıroğlu’nun yıllarca görev yaptığı Ümraniye Belediyesi’nde yanlış gidişata tahammül etmeyip ayrıldığı için, seçilmiş son başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da ülke sisteminde yanlış giden işlere karşı çıkıp ayrıldığı için ortak bir yolda buluştuklarını ifade eden Şahin, “Şimdi hepimiz ülkemizin ve milletimizin geleceği için ortak bir kader birliğinde buluştuk” dedi. Şahin, İstanbul’daki tüm teşkilatlarla olduğu gibi Ümraniye teşkilatı ile de gurur duyduklarını kaydetti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da konuşmasında ülke ve yerel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yurdun dört bir yanında milletle buluşup, tabanla kucaklaştıklarını fakat bunların medyada hiç gündeme getirilmediğini ifade eden Davutoğlu, mevcut iktidarın ekonomik açıdan halkı bitirdiğini söyledi. Çiftçi, memur, esnaf, çalışan, öğrenci, genç, yaşlı kadın herkesin büyük bir ekonomik buhranda olduğunu söyleyen Davutoğlu, iktidarı faizci ve yandaşlara kaynak aktarmakla suçladı. Rantiyeci kesimin bir elinin yağda bir elinin balda olduğunu söyleyen Davutoğlu, “Milletimiz ise tek bir kuruşa muhtaç, çoluk çocuğunun nafakasını sağlayamaz ve ekmek alamaz durumda” dedi.

Yapılacak ilk seçimde mevcut düzenin değişeceğini söyleyen Davutoğlu, “Birbirinden yanlış politikalar yüzünden sebep oldukları hayat pahalılığı almış başını gidiyor. Milletimizin canı artık burnunda. Hiç meraklanmayın bunlar gidecek, ülkeye rahat ve huzur gelecek. Sizlerin hakkı olan her bir kuruşun hesabını soracağız. Rantiyeye son vereceğiz. Bu düzendeki belediyeler, makamlar, mevkiler onların olsun bize cesur yürekler yeter” dedi. Gittikleri her yerde kendilerine yönelik çeşitli engellemeler olduğunu söyleyen Davutoğlu, “Ne tesadüf ki bulunduğumuz şu mekanın yolları bile önceki gün yapılmaya başlanmış ve buraya bile giriş çıkışlar zorlaştırılmış bir vaziyette” dedi.

İftar programının ardından Davutoğlu’na partililerin ve konukların yoğun ilgisi vardı.

Reklamı Geç