Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇAKIROĞLU’NDAN MEHMET ÖZDİL’E ZİYARET..

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibinin ziyaretine ev sahipliği yapan Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bu kez Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve ilçe yöneticilerini ağırladı.

ozdilcakirziyaret2Son zamanlarda esnafın sesini daha gür çıkaran Mehmet Özdil başkanlığındaki Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ilgi odağı olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Hasan Can’ın yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte ziyaret edip esnaf sorunlarını masaya yatırdığı Esnaf Odası’nı bu kez de Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve ilçe yöneticileri ziyaret ederek Başkan Mehmet Özdil’den esnafın istek ve taleplerini dinledi.

ozdilcakirziyaret3Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; göreve geldiği günden bugüne özellikle eski yönetim döneminde yaşanılan ve hukuki çerçevede kendileri tarafından mahkemeye taşınan durumları kısaca özetleyen Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil; “Esnafımızın hakkını ve hukukun sonuna kadar arayacağız. Esnafımızın bizden önceki dönemde adeta peşkeş edilircesine yok edilen tüm varlıklarını Oda’mıza yeniden kazandıracağız” dedi.

ozdilcakirziyaret5Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Mehmet Özdil, esnafın kendilerinden talep ettiği bazı istekleri de dosya halinde sundu. İlçe Başkanı Çakıroğlu da, iktidar partisi olarak her zaman esnafın yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. Ak Parti iktidarı olarak; yerelde ve genelde hayatın her alanında olduğu gibi esnaf da önemli kolaylıklar sağladıklarına işaret eden Çakıroğlu, “Geçmişin Türkiyesi ile bugünün Türkiyesi arasında dağlar kadar fark var. Bu farkı esnafımız da olumlu manada yaşadı ve yaşamaya devam edecek” şeklinde konuştu.

ozdilcakirziyaret6

ozdilcakirziyaret4

Reklamı Geç