Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL, DOKUNMADIK SORUN BIRAKMADAN..”

Anayasa hukukçusu, akademisyen ve

Anayasa hukukçusu, akademisyen ve İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu’nun ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Dönüş’ sunumuyla gerçekleşen CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı Örgüt toplantısında konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Yarın sabah seçim olsa biz hazırız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı, örgüt toplantısını Anayasa hukukçusu, akademisyen ve İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu’nun ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Dönüş’ sunumuyla gerçekleştirdi. Toplantıda 68 kuşağının devrimci gençlik önderleri, 3 fidan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan idam edilişlerinin 50. yıl dönümünde saygıyla anıldı. İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, meclis üyeleri ve mahalle öbek sorumlularının yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, önemli mesajlar verdi. Parti içerisindeki her konunun konuşulacağı yerin örgüt toplantısı olduğunu ifade eden Kızıldaş, sosyal medya üzerinden yalan yanlış bilgilerle karalama yapmanın doğru olmadığını söyleyerek partililere uyarılarda bulundu.

193 bin seçmen ve 80 bin hanenin bulunduğu Çekmeköy’de çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunmadık sorun bırakmadan çalıştıklarını kaydeden Kızıldaş, “Öbek örgütlenmelerimiz ve ittifak ortağı dostlarımızla bütün Çekmeköy’e hakimiz. Sokak, sokak, hane hane her yere gidiyoruz, herkesle kucaklaşıyoruz. Binlerce ev ziyareti gerçekleştirdik. Gittiğimiz her yerde görüyoruz, herkes genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu büyük ilgi ve beğeni ile izliyor. Vatandaşımız, her derdinin genel başkanımız tarafından gündeme getirilip çözüm için uğraşıldığını görüyor” dedi.

Daha fazla hoşgörü, daha fazla samimiyet ve daha fazla motivasyon çağrısını yineleyen Kızıldaş; “Her zaman söylediğim gibi siyaset pratikte ayrı, teorikte ayrı işler. Bizim seçmenimiz son derece kararlı ve bilinçli. Kararsız olan karşı ittifakın seçmeni ve ülkenin gidişatından herkes rahatsız, herkes mutsuz, herkes kaygılı. Bu kararsız seçmenin ikna edilmesi noktasında öbek sorumlularımız başta olmak üzere hepimize büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Daha çok çalışmalıyız, daha çok kapıya gitmeli ve konu, komşu tüm mahalle halkımızla daha çok birarada olup ülke gerçeklerini anlatmalıyız. Seçmenin akın akın millet ittifakına geçtiğini gördüklerini kaydeden Başkan Kızıldaş, bu durum karşısında rehavetin söz konusu dahi olmayacağını söyledi.

Anayasa hukukçusu, akademisyen ve İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu da ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Dönüş’ konulu bir sunum gerçekleştirdi. OHAL ortamında yapılan 2017 Anayasa değişikliği referandumu şartlarının, 12 Eylül askeri darbe anayasasının yapıldığı şartlardan daha kötü olduğunu kaydeden Kaboğlu, ‘80 Günde Devri Alem’ projesinin başarıya ulaşmasıyla kurulacak Millet İttifakı iktidarında güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüşle yapılacak yeni anayasa ile bir çok soruna kalıcı çözüm getirileceğini ifade etti. 2023’ün önemli bir milat olacağını söyleyen Kaboğlu, ilk kez oy kullanacak 6 milyon civarındaki ‘Z’ kuşağının da yeni sistemde önemli bir paya sahip olacağını kaydetti. Kaboğlu, güçlendirilmiş parlamenter sistemin yapacağı yeni anayasada, gençlerden kadınlara toplumun tüm kesimlerinin eşit ve adaletli şekilde temsil edileceğini söyledi.

Reklamı Geç