Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇAMLIK TELBOYU PROJESİ HIZLA TAMAMLANIYOR..

Çekmeköy Belediyesi tarafından yapımı

Çekmeköy Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Çamlık Telboyu Projesi, hızla tamamlanıyor. Yakından takip ettiği çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajında “İlçemizin vizyonuna ve yaşam kalitesine önemli bir katkı sağlayacak bir proje” dedi.

Çekmeköy Belediyesi’nin önemli çalışmalarından Çamlık Telboyu Projesi, “İstanbul’un nefesi Çekmeköy” ve “Yeşilin Kalbi Burada Atacak” sloganıyla hızla devam ediyor. Yeşili ve doğası ile İstanbul’un eşsiz ilçelerinden olan Çekmeköy’e büyük bir değer daha katacak olan proje; yürüyüş ve koşu parkiri, bisiklet parkuru, dinlenme alanları ve yağmur barınağı ile 29 bin metrekare yeşil alanı kapsayacak.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, inşaa sahasında yaptığı incelemelerden sonra sosyal medya hesabından verdiği mesajda; “Çamlık Telboyu Projemiz, günlük ihtiyaçlara cevap veren, yeşili ve doğayı koruyan ayrıca teknoloji ile desteklenen, sürekli yaşayan prestijli bir proje olma özelliğinin yanı sıra ilçemizin vizyonuna ve yaşam kalitesine önemli bir katkı sağlayacak” dedi.

Reklamı Geç