Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇAVUŞBAŞI KASRI GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ İLE BEREKETLENDİ..

Kısa adı ESSİAD olan

Kısa adı ESSİAD olan İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği’nin Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası ile birlikte düzenlediği Geleneksel İftar Yemeği, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. Çavuşbaşı Kasrı’ndaki iftar daveti; esnafından işadamına, siyasetçisinden sivil toplum örgütü temsilcisine kadar yüzlerce ismi buluşturdu.

essiad iftar bu yil 15İşadamı Necmettin Sarı başkanlığındaki ESSİAD’ın bu sene de Resul Taşcı Başkanlığındaki Ümraniye Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası ile birlikte düzenlediği geleneksel iftar yemeği bölgemizin önemli isimlerini buluşturdu. İftar davetine katılan konuklara hitap eden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, ülke ve millet olarak son derece önemli bir süreçten geçtiğimizi hatırlatarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. İş dünyası ve STK’ların toplumun önemli değerleri olduğuna vurgu yapan Başkan Sarı, “ESSİAD olarak bölgemize ve kamuoyuna duyarlı olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

essiad iftar bu yil 6

essiad iftar bu yil 2Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkaptan, CHP önceki dönem milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Rizeliler Birliği Başkanı Necmettin Birinci, İstanbul Bakkallar Odası Başkanı İsmail Keskin, Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı, SS Üsküdar Dudullu Kooperatifi Başkanı Zihni Teke, Ümraniye eski ilçe mille eğitim müdürü İlyas Tekin, ESSİAD Başkanvekili Avukat Özgür Kip, İşadamları Mahmut Ekşi, Murat Daşdemir, Şeref Çelebi, Mehmet Yeşilyurt, Kamil Özkanca, Hakan Narmanlı, Ali Okuş, Şükrü Bakar, Seyfettin Yıldırım, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda tanıdık sima katıldı.

essiad iftar bu yil 16Ümraniye Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, iftar sonrasında esnaf ve işadamlarına seslenerek, dostluk ve paylaşım ayı Ramazan’a duyarlılık çağrısı yaptı. Ramazan’ın önemine işaret eden Resul Taşcı, “Dostluk ve paylaşım ayı Ramazan’ın hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

essiad iftar bu yil 5İftar davetine katılan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkaptan da bir selamlama konuşması yaparak Ramazan ayının anlam ve önemine vurgu yaptı. Belediye Başkanı Hasan Can’ın selamını davetlilere ileten Küçükkaptan, birlik ve beraberlik ayı Ramazan’ın herkes için hayırlara vesile olmasını diledi.

essiad iftar bu yil 4Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ise yaptığı konuşmasında ESSİAD’ın iftar sofrasının bereket getirmesini diledi. Ümraniye’nin hızla gelişen bir ilçe olduğuna işaret eden Kaymakam Dervişoğlu, ülke ve milletçe zor bir sınav verdiğimiz bu süreçte birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek, ESSİAD gibi STK’ların toplumu bütünleştiren değerler olduğunu ifade etti.

essiad iftar bu yil 12

essiad iftar bu yil 11

essiad iftar bu yil 10

essiad iftar bu yil 7

essiad iftar bu yil 20

essiad iftar bu yil 19

essiad iftar bu yil 21

essiad iftar bu yil 18

essiad iftar bu yil 17

essiad iftar bu yil 14

essiad iftar bu yil 13

essiad iftar bu yil 9

essiad iftar bu yil 8

essiad iftar bu yil 3

essiad iftar bu yil 1

Reklamı Geç