Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇAVUŞDERE SPOR SARAYI İLE ÜSKÜDAR 7. SPOR MERKEZİNE KAVUŞTU..

Örnek belediyecilik hizmetleriyle sıkça

Örnek belediyecilik hizmetleriyle sıkça gündeme gelen tarih ve kültür şehri Üsküdar, hayatın her alanına dokunan yatırımlar kazanmaya devam ediyor. Açılışı yapılan 7. spor sarayı bunun en açık örneği oldu.

Tarih ve kültür şehri Üsküdar, eğitimden sağlığa hayatın her alanında kazandığı hizmet ve yatırımlarla cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Örnek belediyecilik hizmetlerine imza atan Üsküdar Belediyesi, yapımını tamamladığı 7. spor sarayını ilçe halkının hizmetine sundu. Çavuşdere Spor Sarayı’nın açılış törenine Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, AK Parti İlçe Başkanı Halit Hızır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve çok sayıda bürokrat katıldı. Emre Tilev’in sunuculuğunu gerçekleştirdiği açılış töreni, Üsküdar Belediyesi Folklör ve Turizm Derneği (Ü.F.T.U.D.) Halk Oyunları Ekibi’nin ve Ekstri sporcularının gösterisi ile gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan Başkan Hilmi Türkmen; “Her fırsatta Üsküdar’ın kültür ve tarih şehri olduğunu söylüyoruz ama son dönemlerde yaptığımız projelerle, yaptığımız yatırımlarla artık Üsküdarımız bu güzellikleri ve özellikleri yanında bir spor şehri oldu. Çavuşdere Spor Sarayı’mız, Üsküdar’ın spor şehri olmasında önemli bir hızlanmayı ve önemli bir ihtiyacı gidermiş olacaktır. Son 3 yılda yaptığımız yedi ayrı spor salonumuzla birlikte gerçekten İstanbul’un da, Türkiye’nin de ortalaması üzerinde güzel bir spor şehri olma yolunda hızla ilerliyoruz. Yedi tane kapalı spor salonumuz var ve bu spor salonlarının beşinde havuz bulunmakta” dedi.

Çavuşdere Spor Sarayı’nın sadece Üsküdar ve İstanbul’a değil ülkemizin gençliğine ve yarınlarına hizmet edecek muhteşem bir hizmet olduğunu vurgulayan Başkan Türkmen, “Adından da anlaşıldığı üzere bu bir salon veya kompleks değil, bu tepeden tırnağa yüzme havuzlarıyla, fitness salonlarıyla, pilates salonlarıyla ve basketbol sahalarıyla tam bir saray oldu. İşte Üsküdar farkı bu! Bu güzel sarayımız İstanbul’a, Üsküdar’a ve siz gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizim belediyecilik anlayışımızda olmazsa olmazlarımız var. Bunlar; Sosyal Belediyecilik, Kültürel Belediyecilik, Hizmet Belediyeciliği, Proje Belediyeciliği ve artık bu günlerde Estetik Belediyeciliği bizim olmazsa olmazlarımızdır. Üsküdar başlı başına bir estetik şehir. Şu Spor Sarayı’ndaki zarafet ve güzelliğin Türkiye’de başka bir örneği yok” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Halit Hızır, “Huzurun Merkezi olan Üsküdar şimdi de Sporun Merkezi. Spor Salonunun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sayın Başkanımız Hilmi Türkmen’e sporu ve gençleri bu kadar çok düşünüp, önemsediği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Üsküdar Belediyesi Hizmet Ek Binası’na yapılan Çavuşdere Spor Sarayı toplam 10.150 m2 ve 5000 kişiye hizmet verebilecek kapasitededir.  5 kulvarlı 2 adet yüzme havuzu (Bay ve Bayan), Fitness Salonu (Bay ve Bayan), bay ve bayan olmak üzere 2 adet Basketbol Stüdyosu, 2 adet Masa Tenis Salonu, 2 adet  Spining Salonu,  1 adet  bay Pilates-kardio, 1 adet  bayan Aerobik Salonu, 800 Seyirci kapasiteli Çok Amaçlı Spor Salonu (Yaz ve Kış Spor Okulları: Beceri Gelişim ve Eğitsel Oyunlar, Basketbol ve Voleybol, Ücretsiz Bayanlara Özel Pilates) ve birçok sporun yapılabileceği spor alanları yer alıyor.

Reklamı Geç