Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKBİAD AİLESİ, ‘KUDÜS GÜNDEMİ’YLE TOPLANDI..

Kurucu Başkan Yücel Yalçınkaya

Kurucu Başkan Yücel Yalçınkaya önderliğinde kısa bir süre önce kurulmasının ardından imza attığı güzel işlerle dikkatleri üzerinde toplayan ÇEKBİAD ailesi, İslam dünyasının kanayan yarası Kudüs için de tepkisini ortaya koydu.

Geçtiğimiz hafta genel kurulunu yaparak Başkan Yücel Yalçınkaya ve ekibiyle yola devam kararı alan Çekmeköy Anadolu Birleştirici İşdünyası Derneği ÇEKBİAD, yeni dönemin ilk toplantısını bölgemizin yeni açılan özel mekanlarından Keyfi Gurme’de gerçekleştirdi. Kongre sonrası yeni döneme ilişkin plan ve projelerin de konuşulduğu toplantının ana gündemini İslam dünyasının kanayan yarası Kudüs olayı oluşturdu.

Kudüs konusunda ülke ve millet olarak alınan her kararın sonuna kadar arkasında olduklarını açıklayan ÇEKBİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya; “Bu noktada ÇEKBİAD olarak devletimizin ve hükümetimizin yanındayız ve üzerimize düşen her türlü görev ve sorumluluğu üstlenmeye hazırız” dedi. Kudüs’ün İslam dünyası için çok ayrı bir öneme sahip olduğunu hatırlatan Yalçınkaya, “Köklü bir tarihe sahip olan bu millet, ümmetin en kutsal varlıklarına her zaman sahip çıktığı gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek ve birilerinin bu yerlerdeki emellerini gerçekleştirmesine izin vermeyecektir. ABD Başkanı Trupm’ın almış olduğu karar bizim için yok hükmündedir ve Filistin halkının sonuna kadar yanındayız” dedi.

ÇEKBİAD ailesi üyelerinin tek tek söz alarak Kudüs konusundaki duygu ve düşüncelerini paylaştığı toplantıda dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Yalçınkaya, Şahinbey Caddesi üzerinde oluşturdukları dernek merkezinin hizmete hazır hale geldiğini söyledi. ÇEKBİAD’ın sadece Çekmeköy’den ibaret olmayacağını ve ulusal çapta açılımlar yapacağını vurgulayan Yalçınkaya, “Önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarla bu derneğin sadece Çekmeköy’den ibaret olmadığını göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç