Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKBİAD YENİ MERKEZİNDE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR..

Sivil toplum kuruluşları yönünden

Sivil toplum kuruluşları yönünden oldukça zengin bir yelpazeye sahip olan Çekmeköy’ün yeni STK’sı ÇEKBİAD, Şahinbey Caddesi üzerindeki yeni merkezinde start verdi. Hafta sonu yoğun katılımlı kahvaltı programında buluşan ÇEKBİAD Ailesi, birlik ve dayanışmayı artırma mesajları verdi.

Kısa adı ÇEKBİAD olan Çekmeköy Birleştirici İşdünyası Derneği, yeni merkezinde çalışmalarının startını verdi. Hafta sonu yoğun katılımlı kahvaltı programında buluşan ÇEKBİAD Ailesi’nin temsilcileri, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Aralarında özel eğitim kurumundan sağlık yatırımı sahiplerine, düğün salonu işletmecisinden tekstilci ve mağaza sahiplerine çeşitli alanlarda işadamlarının bulunduğu ÇEKBİAD çatısı her geçen gün güçlenmeye devam ediyor.

BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal’ın da katıldığı programda dernek üyesi işadamlarına hitap eden ÇEKBİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya; “Ülkesine ve milletine katma değer üreten, yerli ve milli bir duruşa sahip tüm iş dünyasına kapılarımız sonuna kadar açık. ÇEKBİAD çatısı altında yer almanın tek bir kriteri vardır o da ülkesine, bayrağına ve milletine sahip çıkma duygusudur. Ülkesine, bayrağına ve milletine ihanet edenlerin yanımızda ve aramızda yeri olamaz” dedi.

ÇEKBİAD’ın işdünyasına önemli bir kazanım olduğuna vurgu yapan Yalçınkaya, “Bakın aramızda her sektörden, her iş kolundan ayrı ayrı arkadaşlarımız var ve bizler kendi aramızda dayanışmayı güçlendirdiğimiz ölçüde birbirimizden alışveriş yapmak suretiyle ekonomimize önemli katkılar sağlayabiliriz. ÇEKBİAD’ın kuruluş amaçlarından biri de budur zaten. Hepimiz ticaret yapan insanlarız ve ticaretimizi yaparken tanıdık ve bildik arkadaşlarımızı tercih ettiğimiz takdirde hep birlikte kalkınırız” şeklinde konuştu.

Programda ÇEKBİAD çatısı altında yer alan tüm üyeleri tek tek tanıtan Başkan Yücel Yalçınkaya; “Bölgemizde hatta ülkemizde bizim kadar zengin çeşitliliğe sahip STK’ların sayısı yok denecek kadar az. Onun için bu birlikteliğin kıymetini iyi bilelim ve bu birlikteliği daha güçlü kılmak için mücadele edelim” dedi. ÇEKBİAD’ın Çekmeköy Şahinbey Caddesi üzerindeki yeni merkezi iki kattan oluşuyor ve son derece geniş ve ferah bir kullanım alanına sahip. Başkan Yücel Yalçınkaya, dernek merkezindeki eksiklerin tamamlanmasının ardından büyük bir açılış programı düzenleyeceklerini ifade etti.

Reklamı Geç