Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKBİAD, YÜCEL YALÇINKAYA VE EKİBİYLE YENİ HEDEFLERE YELKEN AÇTI..

Kısa bir süre önce

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen çok büyük mesafeler kaydeden Çekmeköy Anadolu Birleştirici İşdünyası Derneği ÇEKBİAD, coşkulu bir katılımla gerçekleştirdiği ilk genel kurulunda Kurucu Başkan Yücel Yalçınkaya ve yönetimi ile yola devam etme kararı aldı. Merkezi Çekmeköy’de faaliyet gösteren olan ÇEKBİAD, adından da anlaşıldığı üzere Anadolu’nun tüm renklerini bünyesinde barındıran ve esnafından işadamına, sanayicisinden sivil toplum kuruluşuna kadar farklı tüm kesimleri aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor.

ÇEKBİAD’ın Taşdelen Nikah Sarayı Sosyal Tesisleri’ndeki ilk genel kurulu yoğun katılımla gerçekleşti. Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel ve Ahmet Epli, CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, çok sayıda yöresel ve genel sivil toplum kuruluşu temsilcisi, işadamları, esnaflar ve dernek üyeleri katıldı.

Kurucu Başkan Yücel Yalçınkaya ve yönetiminin göreve devam etmesi yönünde karar alan ÇEKBİAD Ailesi, yeni dönemde daha büyük hedefler belirledi. Genel kurulda katılımcılara teşekkür eden ÇEKBİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Derneğimizin adına iyi bakan bizim hedefimizi de amacımızı da niyetimizi de çok iyi anlar. Vatanına, milletine ve devletine bağlı, ülkesine katma değer üreten tüm esnaf ve işadamlarını birleştiren bir sivil toplum kuruluşuyuz” dedi.

ÇEKBİAD’ın yoluna kararlılıkla devam edeceğini ifade eden Yalçınkaya; “Bu noktada birilerinin ağzından lokantacı ile tekstilcinin bir arada olamayacağı gibi sözler duyuyoruz ve bu tam da bizim yapmak istediğimiz durumu anlatıyor aslında. Bizim amacımız lokantacı ile tekstilciyi, sanayici ile bakkalı aynı sivil toplum kuruluşu çatısı altında biraraya getirip dayanışma ve kaynaşma duygularını pekiştirmek. Bu vesile ile üyelerimiz arasında dostluk ve ticari bağlar gelişecek ve ÇEKBİAD Ailesi gücüne güç katarak yoluna devam edecek. Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen her geçen gün üye sayısını arttıran derneğimiz önemli mesafeler kaydediyor” dedi.

ÇEKBİAD Ailesi’ne katılan her üyenin bölgesine ve çevresine yararlı işler yaptığını kaydeden Yalçınkaya; “Örneğin düğün salonu sahibi arkadaşımız hem üyelerimize indirimler yapıyor hem de şehit ailelerine önemli avantajlar sağlıyor. Yine özel anaokulu sahibi arkadaşımız devletimizin yer göstermesi halinde yeni eğitim kurumlarını bölgeye kazandıracağını söylüyor. Yine bir başka arkadaşımız özel okul sahibi ve yüzlerce ailenin eğitim hizmetine katkı sunuyor. İşte ÇEKBİAD Ailesi böylesine yararlı ve faydalı işler yapmaya devam edecek” dedi.

Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç da yaptıkları konuşmada; iş dünyasının STK çatısı altında birleşmesinin her açıdan vatana ve millete faydalı sonuçlar doğuracağını kaydettiler. Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Başkan Yücel Yalçınkaya’nın ÇEKBİAD Üyesi bir Anaokulu sahibinin yer gösterilmesi durumunda bölgeye yeni bir okul kazandırma talebine yanıt vererek; “Biz devlet olarak eğitim kurumu yapmak veya katkı sağlamak isteyen herkese gerekli yaklaşımda bulunmaya hazırız” dedi.

Reklamı Geç