Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY ALEMDAĞSPOR’DAN KRİTİK GALİBİYET..

Bölgesel Amatör Lig 11.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta aldığı başarılı sonuçlarla ikinci sıraya kadar yükselerek dikkatleri üzerine çeken Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, deplasman karşılaştığı Beyköy Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanla evine döndü.

cekmekoy alemdagspor 1Kaynaşlı İlçe Stadında oynanan mücadeleyi Yozgat Bölgesi hakemi Celil Demircan yönetti, Erkan Odabaşı ve Halit Karacabay yardımcı hakem olarak görev yaparken Eyüp Taşkan mücadelenin 4.hakemiydi. Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelede ilk golünü son haftaların formda ekibi Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor buldu. 29.dakikada Ufuk Özcan’ın arapasında topla buluşan Enes Ocak zor pozisyonda olmasına rağmen sağ çaprazdan sert şutla topu Beyköy ağlarına yollayarak takımını deplasmanda 1-0 üstünlüğe taşıdı. Galibiyet golünden sonra daha atak bir futbol sergileyen konuk ekip yakaladığı fırsatlarda başarılı olamadı ve ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamlayarak soyunma odasına girdi.

cekmekoy alemdagspor 2İkinci yarıya Çekmeköy  golle başladı

İkinci yarıya hızlı başlayan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor 46.dakikada farkı ikiye çıkardı. Defansın hatasını iyi değerlendiren Ahmet Gündoğdu topu filelere yollarken zorlanmadı 2-0. 61.dakikada Beyköy Belediyespor Umar Akmurzaev’in ceza sahasında düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı. Ev sahibi ekipte atışı kullanan Emre Uyanık topu filelere yollayarak farkı bire indirdi 1-2. Kalan sürede ve 6 dakikalık uzatma bölümünde skor avantajını korumayı bilen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor zorlu mücadeleyi deplasmanda 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetle 35 puana yükselerek 2. sıradaki yerini koruyan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, hafta sonu evinde Kozlu Belediyespor’u misafir ederken, 21 puanda kalan Beyköy Belediyespor Ankara’da Keçiören Bağlumspor ile karşılaşacak.

cekmekoy alemdagspor 3

Reklamı Geç