Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY AŞILAMADA MAVİ KATEGORİ HEDEFİ İÇİN ÇALIŞIYOR..

Covid-19’la mücadele yolunda aşılama
Covid-19’la mücadele yolunda aşılama çalışmalarını artırarak mavi kategoriye yükselmek için mücadele veren Çekmeköy’de Kaymakam Adem Arslan, yerel basından sonra ilçenin siyasi parti temsilcileriyle de biraraya gelerek toplumun bilinçlendirilmesi hususlarını görüştü. 
Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Cenap Yağmur, İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, Demokrat Parti İlçe Başkanı Muhittin Özkan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yunus Başer, Türkiye Değişim Partisi Başkan V. Kenan Ersin, Deva Partisi İlçe Başkanı Abdulkadir Kacemer, Vatan Partisi İlçe Başkanı Songül Şen Çağlar ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Önder Ayyıldız ile makamında bir toplantı gerçekleştirerek Covid-19 ile mücadelede aşılama yolunda toplumun daha da bilinçlendirilmesi hususlarını görüştü. Toplantıda İlçe Sağlık Müdürü Suzan Yetiş’de bulundu.
Toplantıya katılım sağladıkları için teşekkür eden Kaymakam Adem Arslan, pandemi ve getirdiği zorluklarla millet olarak hep beraber verilen mücadeleye katkıları, destekleri için siyasi partilere minnettar olduğunu ifade etti. Yeni dönemde Covid-19 ile mücadelede en önemli önlemin aşı olduğunun altını çizen Kaymakam Arslan, siyasi parti ilçe başkalarından vatandaşlarımızı aşı olmaya teşvik etmelerini rica etti.
Pandemi sebebiyle virüse yakalanıp vefat eden vatandaşların üzüntüsü içinde olduklarını söyleyen Kaymakam Arslan, “Yoğun bakım ünitelerinde yatan hastaların %95’inin aşı olmayan vatandaşlarımızın olduğu bilgisi ortadayken bizim biran önce sağlık için, sevdiklerimiz için, hepimiz için aşı seferberliğine elimizden gelen katkıyı sağlamalıyız. Covid-19 sebebiyle bir vatandaşımızın bile aramızdan ayrılmasın” dedi. Siyasi parti ilçe başkanları aşı seferberliğine destek olacaklarını belirterek, toplantı için teşekkür ettiler. Toplantıda İlçe Sağlık Müdürü Suzan Yetiş, aşı çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Reklamı Geç