Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE KARARLI ADIMLAR ATIYOR..

Çekmeköy Hükümet Konağı’nda madde

Çekmeköy Hükümet Konağı’nda madde bağımlılığı başta olmak üzere alkol ve sigara bağımlığı olan vatandaşlara ve kötü şartlarda bulunan çocuklara yardımcı olabilmesi için oluşturulan Bağımlılıkla Mücadele ve Çocuk Koruma Birimi yeni çalışma yerine taşındı.

cekmeköy bagımlılık yeri 1Birimin yeni çalışma yerinin açılış törenine Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emel Korkmaz, Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Kılıç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Beşir İçin, Yazı İşleri Müdürü Nuran Gümüş, Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Zerrin Kurşun, Çekmeköy Temizlik İşleri Müdürü Mümtaz Özdem ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şinasi Yıldırım katıldı. Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Şinasi Yıldırım, “Umuyor ve ümit ediyorum burada güzel hizmetler yapacağız. Allah utandırmasın, hayırlı olsun” dedi. Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Zerrin Kurşun yaptığı konuşmada, “Uzun bir mücadelenin sonucunda başardık açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun hepimize ve umarım burada bağımlı olan çocuklarımız ve ailelerine burada yardımcı olabileceğiz. Hepimize, Çekmeköy halkına hayırlı olsun” dedi.

cekmeköy bagımlılık yeri 3Tüm bağımlılıklarla mücadelede koruyucu, önleyici tedbirlerin alınması, tedavi hizmetlerinin yürütülmesi ve tedavi sonrası sosyal uyumun sağlanması niceantalya.com üzerine çalışmalarını yürütecek olan birimin açılış programında konuşma yapan Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız birimin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek daha önce bu hizmeti veren amatör çalışmaların bulunduğunu, bunların yerine Çekmeköy Bağımlıkla Mücadele ve Çocuk Koruma Birimi’nin daha sistematik ve planlı bir şekilde profesyonelce hem bağımlılıkla mücadele, hem de geleceğin teminatı olan çocukları koruyabilmek amacıyla çalışmalarını yürüteceğini ifade etti.

cekmeköy bagımlılık yeri 4Konuşmasında “Burası bir kurum ve kuruluşun değil bütün ilçemizin bir vitrini olacak sadece kaymakamlığımız, belediyemiz, toplum sağlığımız, sağlık müdürlüğümüz değil bütün kurumlarımızın güzel bir ortak çalışma birimi olacak” diyen Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, “Aynı zamanda da bir danışma birimi olarak, yönlendirme birimi olarak faaliyet gösterecek. Dolayısıyla ben buradaki çalışmaların evlatlarımızı korumaya yönelik çok katkılar yapacağını düşünüyorum” dedi.

cekmeköy bagımlılık yeri 2Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, “Her zaman söylediğimiz bir düstürumuz, kuralımız var bir kişiyi kurtarmak bütün insanlığı kurtarmak gibidir, bir evladımızı bile kaybetme lüksümüz yok. Bu anlayışlarla büyük bir hassasiyetle buradaki çalışmaların değerli arkadaşlarımızın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’den tecrübeli bir arkadaşımız Şube Müdürümüz Şinasi Yıldırım’ın koordinesinde Toplum Sağlığı Merkezi’nden da Dr. Mahmut Talha Uçar kardeşimizin koordinesinde bu güzel bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum, ben arkadaşlarıma başarılar diliyorum.  Biz zaten hep birlikte, her zaman Zerrin Hanım ve bütün arkadaşlarımız ile birlikte bu birimi kendi birimimiz olarak düşünüp, her aşamada sahip çıkacağız. Rabbim hayırlar güzellikler versin İnşallah” dedi.

Reklamı Geç