Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN FARKLI BİR ÇIKIŞ…

Yerel seçimlere doğru adaylar

Yerel seçimlere doğru adaylar ortaya çıkmaya başladı. Anadolu yakasının genç ilçelerinden Çekmeköy’de de gerek iktidar gerekse muhalefet partilerinden isimler konuşuluyor. Aday isimlerinin siyasi partilerden gündeme gelmesinin aksine farklı bir çıkış ilgi odağı olacağa benziyor. “Bütün siyasi düşünceleri kenara koyup Çekmeköy’e hizmeti birinci öncelik yapalım” diyen Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Aydemir, “Ben de adayım” dedi.

“Hangi partiden aday olmayı düşünüyorsunuz” sorumuza yanıt veren Sıtkı Aydemir; “A partisi, B partisi, C partisi hiçbir siyasi partinin zerre önemi yok. Önemli olan Çekmeköy’e hizmet. Gerisi teferruattır. Yeter ki yaşadığımız bölgemize hayırlı işler yapmak için yola çıkalım. Halka hizmet yolunda milletin talepleri baş tacıdır. Her zaman doğruların yanında oldum, olmaya devam edeceğim. Bozulmuş anlayış ve kadrolardan uzak, siyaseti bir zenginleşme aracı olarak görenlerle karşı, 36 yıllık belediyecilik birikimimle belediye başkanlığı ismi altında Çekmeköy’e hizmet için adayım” şeklinde konuştu.

Eski Taşdelen Belediyesi’nde uzun yıllar görev yapan belediyeciliğin tecrübeli ismi Sıtkı Aydemir, partisi CHP’den istifa ettikten sonra Çekmeköy Belediye Meclisi’nde bağımsız olarak yoluna devam etti. Özellikle Taşdelen bölgesinin eğitim alanındaki sorun ve sıkıntıları başta olmak üzere ilçenin çeşitli bölgelerine yönelik konuları sıkça meclise taşıyan Aydemir, belediyecilik alanındaki tecrübesini her zaman konuşturan bir isim oldu. Şimdi yaklaşan Mart 2019 seçimlerinde Çekmeköy’e belediye başkan adayı olmaya hazırlanan Aydemir, “Benim için hangi parti olduğu hiç önemli değil önemli olan yaşadığımız bu kent Çekmeköy. Tüm siyasi partiler benim gibi düşünen herkese kapılarını sonuna kadar açmalı. Böyle olacağına da inanıyorum.” diyor.

Sosyal alandaki faaliyetleri ile de her zaman gündeme gelen Sıtkı Aydemir, kurucusu olduğu Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün Türkiye 1. Futbol Ligi’ne çıkması ile ilçeye ayrı bir değer katmasına vesile oldu. Bu sezon 1. Ligte mücadele veren Çekmeköy İşitme Engelliler bayan futbol takımı belediye bünyesinde faaliyet gösteren bir kulüp oldu. İşitme engelli gençlerin sporla sosyal yaşama kazandırıldığı kulüpte Sıtkı Aydemir ismi çok anlam ifade ediyor. Özellikle bu gençlerin aileleri ve yakınları kulübün önemini her fırsatta dile getiriyor…

Reklamı Geç