Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇEKMEKÖY BELEDİYE MECLİSİ’NDE HOROZ DÖVÜŞÜ” ÇIKIŞI..

Hafta sonu bölge yerel

Hafta sonu bölge yerel basın temsilcileri ile ilçe binasında biraraya gelerek, yerel ve ulusal konulara ilişkin değerlendirmeler yapan Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Önder Ayyıldız, hem iktidara hem de muhalefete yönelik sert eleştirilerde bulundu. Çekmeköy Belediye Meclisi’nde ‘Horoz Dövüşü’ yapıldığını kaydeden Ayyıldız, “Oysa halkın asıl derdi; boş buzdolabı, ödenmeyen faturalar, çocuğun okul masrafı, iş bulamayan gençler, boşanan çiftler, öksüz – yetim büyüyen yavrular, artan suç oranı ve daha neler neler…” şeklinde konuştu. Ayyıldız, Hamidiye Mahallesi’nde özel eğitim alanı yapılmak üzere satılan ve muhalefetin tepkisiyle karşılanan arsa satışı konusunda ise; belediyenin faizle borç almak yerine bu yola başvurmasını yani arsa satışı yapacak mecburiyete gelmesinin sorgulanması gerektiği ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Önder Ayyıldız, hafta sonu ilçe merkezinde yerel basın mensupları ile biraraya gelerek gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Hem iktidara hem de muhalefete ağır eleştiriler getiren Başkan Ayyıldız, “Sizin şarjınız yüzde 1 kalmış. Enerjiniz tükenmiş, piliniz bitmiş. İlk seçimde yeniden milli görüş iktidarı işbaşına gelmeli” şeklinde sözlerle iddialı konuştu. “Yeniden Refah Partisi yeni kurulmuş  olmasına rağmen köklü bir siyasi geleneği olan bir partidir” diyen Ayyıldız; “Genel başkanımız doktor Fatih Erbakan’ın öncülüğünde kurulan yeniden refah partimiz kısa zamanda 81 il ve 800’ün  üzerinde ilçede teşkilatlanmasını tamamlayarak 45.000 kişinin katıldığı Türkiye siyaset tarihinin en büyük kongresini gerçekleştirmiştir. Yine parti teşkilatlarında teşkilatçıların kahir ekseriyetinin gençlerden oluşması, Türkiye siyasetinde uzun yıllar söz sahibi olacağını göstermektedir” dedi.

Ayyıldız açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Çekmeköy ilçemizde Yeniden Refah Partisi’nin ana aksiyonu; partimizin tanıtılması ve teşkilatlanma çalışmaları, sandık görevlilerinin tespiti, esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri, basın açıklamaları, genel ve yerel seçimlere hazırlık çalışmaları olarak yürütülmektedir. Yeniden Refah Partisi; yaşanabilir bir Türkiye ve tarihte olduğu gibi yeniden büyük Türkiye hedefine ulaşabilmek için maddi ve manevi kalkınmayı birlikte sağlanması gerektiğini düşünmekte, Bunun İçin İktidara geldiğimizde üretim ve eğitim seferberliği başlatacağız.”

“Türkiye 1994’te milli görüş belediyeciliği ile tanışmasının ardından belediyecilikte çağ atladı” diyen Önder Ayyıldız; “Milli görüş belediyeciliği efsaneleştiren En önemli faktörler; Milli görüş belediyeciliği nde rüşvet alan da veren de melundur anlayışı hakimdi, Milli görüş belediyeciliğinde iltimas yoktu hak eden hak ettiği yere geliyordu, Milli görüş belediyeciliğinde belediyeye işçi alınacağı zaman refah Partisi ne üye olma şartı yoktu, Milli görüş belediyeciliğinde belediye başkanı herhangi bir karar alacağı zaman bu kararın yarın ahiretteki karşılığı ne olur düşüncesinde idi, Bugün herhangi bir belediyeye iş başvurusu için gittiğinizde size Sorulan ilk soru hangi parti üyesiyim şimdi herkes bunu öğrendi önce partisinden istifa ediyor sonra iş başvurusuna gidiyor. Bugünkü belediyecilik anlayışında; Adalet ehliyet ve liyakata bakılmıyor. İşte bu sebeplerden dolayıdır ki tüm çaba ve gayretimiz önümüzdeki ilk genel seçimde Çekmeköy belediyesine refah partili bir belediye yapmaktır. Bunun için şartlar ve koşullar müsaittir”

Konuşmasında daha sonra belediye başkanı, belediye meclisi, iktidar partisi ilçe yöneticileri ve muhalefet partisi ilçe yöneticileri ile geçtiğimiz yerel seçimde aday olan isimlere eleştiriler yağdıran Önder Ayyıldız, “Oysa Çekmeköy halkının ana gündemi geçim sıkıntısı. Mecliste Horoz Dövüşü yaptırılıyor. Çekmeköy’ün ana sorunları ile ilgilenen yok” şeklinde konuştu.

İstanbul Sözleşmesine ilişkin de konuşan Ayyıldız; “Geçtiğimiz ay İstanbul Sözleşmesi’nin ailenin temeline dinamit koyduğunu, toplumun ahlaki yapısını bozduğunu, toplumsal cinsiyet eşitliği adı altında üçüncü bir cins ortaya çıkartarak LGBT sapkınlığını meşrulaştırmaya ve yaygınlaştırmaya çalıştığını,  kadına şiddet rakamlarını azaltmaktan ziyade daha çok arttırdığını, boşanmaları arttırdığını yeni evlenmeleri azalttığını ifade etmek üzere bütün siyasi partileri ziyaret ettim. Bütün siyasi parti ilçe başkanları bana İstanbul sözleşmesi konusunda kendilerinin de hassas olduklarını söylediler fakat buna rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grubu bulunan bütün partiler, İstanbul sözleşmesinin daha çok uygulanması için görüş belirtiyorlar ve hükümet de bunu uygulama maksadıyla valiliklere valilikler de kaymakamlara genelge gönderiyor ve toplumsal çözülme daha çok hızlandırılıyor” dedi.

Reklamı Geç