Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY BİRLEŞTİRİCİ İŞ DÜNYASI BAKAN CANİKLİ’Yİ AĞIRLADI..

Ak Parti’nin 24 Haziran

Ak Parti’nin 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında bölgede bir dizi temaslarda bulunan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’yi ağırlayan Çekmeköy Birleştirici İş dünyası Derneği ÇEKBİAD, önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

ÇEKBİAD Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın başarılı organizasyonuna; Bakan Canikli’nin yanı sıra Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve yardımcıları ile Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı da katılarak Çekmeköylü işadamlarıyla bir araya geldi. Bakan Canikli’nin iş dünyası temsilcilerine önemli açıklamalarda bulunduğu yoğun katılımlı toplantıya ÇEKBİAD üyesi işadamlarının yanı sıra çeşitli STK temsilcileri de katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan ÇEKBİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya; “Derneğimiz, bünyesinde esnafından iş adamına çeşitli sektörlerin temsilcilerini barındıran ve dayanışma duygularını pekiştiren bir sivil toplum yapılanmasıdır. Birleştirici iş dünyası isminden de anlaşılacağı üzere ÇEKBİAD, her kesimden herkesin harmanlandığı bir çatıdır. Bu çatı altında buluşan herkesin başlıca kriteri milli ve manevi değerlere bağlı olmak ve vatan, bayrak sevgisini üstün kılmaktan geçiyor. Üretim ekonomisine dayalı, ülkesine ve bölgesine katma değer katan işadamlarının buluştuğu derneğimiz bugün yüzlerce üyesiyle Bakanımız Sayın Nurettin Canikli’yi ağırlamaktan onur duymaktadır” şeklinde konuştu.

Yalçınkaya, binlerce işadamı ve iş dünyası temsilcisinin katılacağı bir program düşündüklerini ancak Bakan Canikli’nin Ankara’da çıkan acil bir programından dolayı dernek merkezinde ağırladıklarını sözlerine ekledi.

Çekmeköy’de iş dünyası temsilcilerine hitap eden Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, konuşmasında 24 Haziran vurgusu yaptı. Ak Parti iktidarının 16 yıl boyunca istikrar ve güven sayesinde güçlü ve dayanıklı bir ekonomik yapı oluşturduğunu kaydeden Bakan Canikli, “Şimdi bir seçim sürecine giriyoruz ve bizim dışımızdaki tüm adaylar yeniden geçmişin istikrarsız düzenini getiren parlamenter sisteme dönüş yapmak istiyor. 2002 öncesi bu sistem hep kriz nedeni oldu ve o krizlerin faturasını halen siz milletimiz ödüyor” dedi.

Ekonomi gemisinin bırakın batmayı, su bile almadığını iddia eden Bakan Canikli, “Finans sektörümüz zaman zaman deniz gibi dalgalanabiliyor ancak bu kontrolsüz bir dalgalanma değil. Biz gemiyi hep güvenli limanlara hep ulaştırdık, bundan sonra da ulaştıracağız. Birilerinin batma, bitme iddiaları gerçek dışıdır. 2002 sonrası kalıcı tahribata hiçbir zaman uğramadık. Ekonomimiz her zaman yukarı yönlü oldu ve kalıcı zenginlik bizimle geldi. Bunun en açık göstergesi, yediklerimize, içtiklerimize ve giydiklerimize bakınız. Kullandığımız araçlara, aldığımız eğitim ve sağlık hizmetlerinin kalitesine bakınız. Ekonomik ve siyasi istikrar beraberinde zenginlik getirdi” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dışındaki tüm adayların yapılan ve yapılacak projeleri durdurma üzerine planlar yaptıklarını iddia eden Bakan Canikli; “Kanalİstanbul, 3. Havalimanı, Şehir Hastaneleri ve daha nice dev projemizi ya durduracaklarını ya da sonlandıracaklarını söyleyenler dış güçlere hizmet ediyor. Yıkma, durdurma ve geriye döndürme projeleri tutmayacak. 24 Haziran’da milletimiz geriye gitmeyi değil geleceğe yürümeyi tercih edecektir” dedi.

Reklamı Geç