Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY BU RAMAZAN BELEDİYE BAHÇESİNDE..

Çekmeköy Belediyesi, Ramazan’a özel

Çekmeköy Belediyesi, Ramazan’a özel hazırlanan etkinlik programını, etkinlik alanında düzenlenen bir toplantıyla tanıttı. Toplantı çıkışında ise bazı muhtarların Hüseyinli, Ömerli, Sırapınar ve Koçullu köylerinde yaşayan vatandaşların etkinliklere gelebilmesi için servis konmamasına tepkisi vardı.cekmkyrmzn2Çekmeköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ramazan programı, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Ak Parti Çekeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Müftüsü Muhammed Suiçmez, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, kanaat önderleri ve cami görevlilerin katıldığı bir toplantıyla tanıtıldı. Başkan Ahmet Poyraz’ın yurt dışında olması nedeniyle Yardımcıları Şenol Çetin, Fatih Sırmacı, Ahmet Epli ve Şahmettin Yüksel’in ev sahipliği yaptığı toplantıda, Ramazan’da gerçekleştirilecek programlar anlatıldı.

cekmkyrmzn6Davetlileri selamlayan Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, “Bize emaneti teslim eden halkımıza, nasıl daha iyi hizmet edebiliriz, onların çocuklarına nasıl daha iyi bir gelecek inşa edebiliriz diye çalışıyoruz. Bu Ramazan ayında da, maneviyatı yaşatacak, çocuklarımıza Ramazan’ı sevdirecek, birlik ve beraberliğimizi perçinleyecek programlar hazırladık. Bir ay boyunca Çekmeköylüleri misafir edecek bu alanımıza, mahallelerimizden ücretsiz servisler kaldırılacak, alandaki mescidimizde Teravih Namazı kılacağız. Aileleri ile alanımıza gelecek çocuklarımız özel görevliler eşliğinde, oyun alanımızda vakit geçirecekler” dedi.cekmkyrmzn1Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, “Birlik ve beraberliğe her zaman olduğu gibi bu dönemde de çok ihtiyacımız var.  Rabbim güzelliklerimizi bozmasın, kardeşliğimizi daim etsin. Ramazan’ın her anını dolu dolu yaşayabilelim. İftar saatinin gelişini beklerken, günün bitmesini hesap etmek yerine, ibadet edebilmemiz için şu kadar saatimiz daha var diyerek günlerimizi saatlerimizi değerlendirelim” dedi. Program İlçe Müftüsü Muhammed Suiçmez’in yaptığı dua ile son buldu. cekmkyrmzn5KÖY MUHTARLARININ SERVİS TEPKİSİ..

Toplantı çıkışında vatandaşın bu etkinliklere gelebilmesi için köylerine servis konulmamasına tepki gösteren bazı muhtarlar; “Hiç ihtiyaç olmadığı halde Merkez Mahallesi gibi yerlere servis koyuyorlar ama Ömerli’ye ve Hüseyinli’ye servis vermiyorlar. Bundan sonra biz de muhtarlar olarak belediyenin hiçbir etkinliğine katılmayız olur biter” gibi sözleri damga vurdu.

 

Reklamı Geç