Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY BU YIL DA GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ İLK KUTLAYAN OLDU…

Gazeteciler günü buluşmasında konuşan

Gazeteciler günü buluşmasında konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz; “31 Mart hedefimiz Cumhur ittifakının 24 Haziran seçimlerinde Çekmeköy’de aldığı % 55’in üzerine çıkmak. Bizim için artık rakip yok. Yapılan anketlerde CHP’li seçmenin bile % 27’si şahsıma oy vereceğini söylüyor” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde yerel basın mensuplarını kahvaltıda ağırlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Basından sorumlu yardımcısı Fatih Sırmacı ve Basın Yayın Müdürü Nevzat Hartomacıoğlu ile birlikte gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Ahmet Poyraz, “Zor şartlar altında görev yapan siz değerli basın mensuplarımızın gününü kutlar, çalışma hayatınızda başarılar dilerim” dedi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Poyraz, 31 Mart seçimlerine yönelik hedeflerini de açıkladı.

İkinci dönemin ardından yeniden aday gösterilmesini değerlendiren Başkan Poyraz; “Biz 10 yıl boyunca üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirdiğimize inanıyoruz ki; şükürler olsun milletimiz de arkamızda duruyor ve partimiz de bu güven ve teveccühü görüp tekrardan şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma görev veriyor. Sonuçta Ak Parti, sahada büyük araştırmalar yapıp halkın nabzını ölçtükten sonra bu kararı veriyor. Bundan daha büyük bir onur, gurur ve şeref olamaz ve bu başarı tüm Çekmeköylülerin diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

31 Mart’ta hedeflerinin Cumhur ittifakının 24 Haziran seçimlerinde Çekmeköy’de aldığı % 55 oyun üzerine çıkmak olduğunu ifade eden Başkan Ahmet Poyraz; “Önümüzdeki en büyük anket hiç şüphesiz 24 Haziran seçim sonuçları. Çekmeköy’de Cumhur ittifakının oyu % 55 ve 31 Mart’ta milletimizin şahsıma ve ekibime vereceği destekle bu oranın üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Yapılan anketlerde CHP’li seçmenin % 27’sinin Ahmet Poyraz’a oy vereceği yönünde görüş bildirdiğini görüyoruz. Bu da bizim Çekmeköy’de yaptıklarımızın sonucu ve yapacaklarımıza olan inancın göstergesidir” dedi.

Yaptığı hizmetler ve bundan sonra yapacağı projeleri önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı basın toplantısı ile Çekmeköy kamuoyuna duyuracağını paylaşan Poyraz; “Yaptığımız hizmetler ortada ve bundan sonra yapacağımız işler belli. Bizim için rakip diye bir kavram artık kalmadı. İstanbul Büyükşehir Adayımız Sayın Binali Yıldırım, bu şehir için büyük bir nimet olacak ve hep birlikte yeni dönemde elele daha büyük işlere imza atacağız” dedi.

Reklamı Geç