Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’E DEV YATIRIMLAR

Yardımcıları Şenol Çetin, Eyüp

Yardımcıları Şenol Çetin, Eyüp Yıldırım, Şahmettin Yüksel, Ahmet Epli, Fatih Sırmacı, Hasan Öztürk ve Latif Coşar ile birlikte eğitim, sağlık ve kültür alanında ilçenin marka değerini yükseltecek projeleri yerinde inceleyip bilgiler alan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Modern ve Model Çekmeköy vizyonuna uygun olarak yapılan yatırımların hızla tamamlanarak sona yaklaştığını açıkladı.

cekmyatirim3Projelerin yapımında büyük aşama kaydedildiğini belirten Başkan Ahmet Poyraz; “Devlet hastanesi, kültür merkezi, nikah sarayı ve kapalı pazar yeri gibi Çekmeköy’ün çehresini değiştirecek büyük projelere imza atmak bizim için son derece önemli. Verdiğimiz sözleri tutuyoruz. İlçemizi İstanbul’da bir marka haline getireceğiz” dedi.

cekmyatirim2Nikah Sarayı: Çekmeköy Nikah Sarayı’nda 2 nikah salonu, yemekli düğünler için 1 kapalı salon ve açık hava düğünleri için 1 açık salon bulunacak. Yeni bir hayata ilk adımlarını atan vatandaşlar, çalışmalar tamamlandığında en mutlu günlerini tüm sevdikleri ile paylaşacakları modern ve konforlu Nikah Sarayı’na kavuşmuş olacak.

cekmyatirim1Kapalı Pazar Yeri: Mehmet Akif Mahallesi’nde yapımı devam 27, 000 metrekare alana sahip kapalı pazar yerinin 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim alınması planlanıyor. Kapalı Pazar Yeri içerisinde kreş, servis ve ambulans bulunacak.

cekmyatirim4Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi: 2015 yılı içerisinde tamamlanması planlanan Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi 1 bodrum 1 zemin ve 5 normal kattan oluşacak. Kültür merkezinin toplam inşaat alanı 4 bin 500 m2 olacak. Bodrum katlarında otopark, zemin katta fuaye alanları, sergi salonları olacak. Binanın birinci katında bekleme salonu, derslikler ve sergi salonları, ikinci katında idari birimler ve derslikler, üçüncü katında kafeterya, sergi salonları, dördüncü katında 500 kişilik tiyatro/ sinema/ konferans salonu, beşinci katında seyir terası olacak.

Çekmeköy Devlet Hastanesi: Alemdağ Mahallesi’nde inşaat çalışmaları başlayan 170 yataklı hastanede; acil servis, poliklinikler, laboratuarlar, yeni doğan üniteleri, radyoloji ve daha birçok birim yer alacak. Devlet Hastanesi’nin 2015 yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda teslim alınması bekleniyor.

Eğitim Yatırımları da Hız Kesmiyor: Çekmeköy’ü bir eğitim vadisi haline getirmekte kararlı olduklarını belirten Başkan Ahmet Poyraz, Ekşioğlu Mahallesi’nde 14 yıldır tamamlanamayan bir binanın belediye tarafından tamamlandığını belirtti. Binanın tamamlanmasıyla Çekmeköy’e yeni bir okul kazandıracaklarını söyleyen Başkan Poyraz, eğitim yatırımlarının  hız kesmeyeceğini söyledi.

 

Reklamı Geç