Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY CHP’DE TAM KOORDİNASYON..

Bütün dünyanın yanı sıra

Bütün dünyanın yanı sıra ülkemizdeki etkileri de her geçen gün ağırlaşan Covid-19 salgını nedeniyle iletişim noktasındaki çalışmalarını online ortama taşıyan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, vatandaşın talep ve beklentilerini telekonferans yöntemiyle yaptığı toplantılarda değerlendirerek icraata yansıtıyor.

Covid-19 salgını dolayısıyla iletişim noktasındaki çalışmalarını online sistem üzerinden yürüten CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, talep ve beklentileri telekonferans yöntemiyle yaptığı toplantılarda değerlendirerek icraata yansıtıyor. “İlçemizde yaşanan ve yaşanabilecek problemlerin tespiti ve çözümleri üzerine telekonferans yöntemiyle yaptığımız toplantılara devam ediyoruz” diyen CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Her ne kadar durma noktasına gelse de insan yaşamı bir şekilde devam ediyor. Yaşamın kısıtlı imkanlarla devam etmesi de ihtiyaçları ve istekleri her geçen gün artırıyor. Bu noktada vatandaşın taleplerine daha fazla yardımcı olabilmek adına bizler de yerelde üzerimize düşen görev ve sorumluluğun bilinciyle çalışmalarımızı koordineli bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

“Tedbiri elden bırakmadan sosyal mesafe ve izolasyon kurallarına riayet ederek evde kalmaya devam” çağrısını da yineleyen CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Daha fazla yardımlaşma ve dayanışma ile bu zor günlerin üstesinden geleceğimize olan inancımız tamdır” dedi.

Reklamı Geç