Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY CHP’DEN EMNİYET MÜDÜRÜ DEMİR’E ZİYARET…

Geçtiğimiz hafta sonu kongresini

Geçtiğimiz hafta sonu kongresini gerçekleştirerek İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve yönetimi ile yeni bir başlangıç yapan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, saha çalışmalarının startını verdi. İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demir’i ziyaret eden Başkan Kızıldaş ve ilçe yöneticileri, Çekmeköy’ün sorunları ve talepleri ile yakından ilgileneceklerinin mesajını verdi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı yeni yönetimi tarafından İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demir’e gerçekleştirilen ziyarette ilçenin genel durumu, asayiş olaylarının grafiği ve daha güzel bir ilçe için neler yapılması gerektiği gibi konular konuşuldu. Son yıllarda Çekmeköy’ün asayiş olaylarında olumlu manada iyi bir seyir izlediğini ifade eden Müdür Mustafa Demir, “Asayiş olaylarında önemli bir düşüş var. Bu da Çekmeköy’ü her gecen gün daha güvenli bir ilçe haline getiriyor. İlçemizde polis – halk dayanışmasını en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Mahalle muhtarlarımızla düzenli toplantılar yaparak özellikle sitelerin güvenlik kameralarından en azından bir tanesini yola çevirerek vatandaşa yardımcı olmasını rica ediyoruz. Olası suç işlenmesi durumunda bu kameralar sayesinde olayları daha kolay aydınlatıyoruz. Bilinçli vatandaş her zaman daha güvende oluyor ve polisimize de yardımcı oluyor. Bütün çaba ve gayretlerimiz daha güvenli bir ilçe için” şeklinde konuştu.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş da yaptığı değerlendirmede, Çekmeköy halkının sorunları ve talepleri için diyalog ve istişare kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti. Bu noktada ilçenin yöneticileri ile sürekli yakın temasta olacaklarını kaydeden Kızıldaş, “Zor gününde vatandaşımıza yardımcı olmak, hepimizin ortak amacı olmalı. Bizler İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde iktidar, Çekmeköy’de de ana muhalefet olmanın bilinci ve sorumluluğu ile her zaman vatandaşımızla bir ve beraberiz. Bu noktada siz polis teşkilatımızla da halkımızın güvenliği konusunda yakın temasta olmamızın Çekmeköy’ün yararına olacağına inanıyoruz” dedi.  

Reklamı Geç