Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY EKİBİ KARABÜK’TEN TÜRKİYE 2.’Sİ OLARAK DÖNÜYOR..

Türkiye İşitme Engelliler Spor

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Karabük’te düzenlenen Türkiye Kadınlar Voleybol Şampiyonası sona erdi. Gururumuz Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, şampiyonayı ikinci olarak tamamladı.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Karabük’te düzenlenen Türkiye Kadınlar Voleybol Şampiyonası sona erdi. Yenişehir Spor Salonu’nda oynanan son gün maçlarında Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler, İstanbul Sessizler’i ve Gölcük İşitme Engelliler de Karşıyaka İşitme Engelliler’i 3-0’lık skorlarla yendi.

Bu sonuçların ardından Gölcük İşitme Engelliler şampiyon oldu. Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler ikinciliği, İstanbul Sessizler de üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren takımlar kupalarını Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ve diğer protokol üyelerinin elinden aldı.

Ödül töreninin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. Fotoğrafta sporcular, Kovid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a acil şifalar diledikleri bir pankart açtı.

Reklamı Geç