Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY ERZURUMLULAR DERNEĞİ, BİRLİK VE BERABERLİĞİN ADRESİ OLUYOR..

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak yeni başkan Niyazi Taştan ve yönetimiyle kan tazeleyen Çekmeköy Erzurumlular Derneği; siyasilerden iş dünyasına, muhtarlardan diğer STK’lara kadar her kesimden, herkesin ilgi ve uğrak merkezi olmaya devam ediyor.

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Erzurumlular Derneği, başkan Niyazi Taştan ve yönetimiyle yeni dönemde çok hareketli günler yaşıyor. Siyasilerden iş dünyasına, muhtarlardan sivil toplum kuruluşlarına kadar, her kesimden, herkesin ilgi ve uğrak merkezi olan Erzurumlular Derneği Başkanı Niyazi Taştan, www.yerelgazete.com.tr ye yaptığı değerlendirmede, “Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek hemşerilerimizi her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

İstanbul’un her tarafında olduğu gibi Çekmeköy’de de Erzurumlular’ın önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Başkan Taştan, tüm hemşerilerini dernek çatısı altında buluşmaya davet etti. Taştan, “Derneğimizin 7. genel kurulunda beni başkanlığa layık gören değerli Erzurumlu hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim. 2023 Yılına kadar yönetimimiz ile beraber, Erzurumlu ve Çekmeköylü hemşerilerimizin hizmetinde olacağız. Çıkmış olduğumuz hizmet yolunda rabbim bizleri utandırmasın” dedi.

Erzurum’un gelenek ve göreneklerini yaşatmak, yöresel farklılıklarını tanıtmak ve hemşeriler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla yıllardır hizmet veren Çekmeköy Erzurumlular Derneği, geçtiğimiz günlerde yoğun katılımla gerçekleştirdiği kongreyle yeni dönemde Niyazi Taştan ve yönetimiyle yola devam etme kararı almıştı. Kongrenin ardından yoğun bir tempo yaşayan dernek merkezi ilçedeki her kesimin ilgi odağı oluyor. İktidarından muhalefetine tüm siyasi parti teşkilatlarının ve ilçedeki diğer STK temsilcilerinin ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri yaptığı dernekte sohbet konusu birlik, beraberlik ve hemşeri dayanışması üzerine yapılıyor.

Yeni dönemle birlikte gördükleri yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını gazetemize anlatan Dernek Başkanı Niyazi Taştan, “Erzurumlu hemşerilerimize yönelik bu teveccüh elbette mutluluk verici. Gerek kongremizde bizleri yalnız bırakmayan, gerekse sonrasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten siyasilerimizden işadamlarımıza, muhtarlarımızdan diğer dernek temsilcilerine kadar herkese teşekkür ederim. İlçemizde faaliyet gösteren her kurum ve kuruluşla yakın temas ve diyalog içerisinde olacağız. Hep birlikte Çekmeköy olmak için çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.

Bölgesine duyarlı, toplumsal dayanışmaya önem veren bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade eden Niyazi Taştan, “Çekmeköy Erzurumlular Derneği, birlik ve beraberliğin adresi olmaya devam edecek” dedi. Taştan, rutin dernekçilik faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceğini ve hemşeriler arasındaki yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyeye taşınacağını sözlerine ekledi. Kongrenin ardından derneği ziyaret edenler arasında CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve ilçe yöneticileri, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ve ilçe yöneticileri, SP İlçe Başkanı Yunus Başer ve ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları, diğer dernek başkanları ve çok sayıda işadamı ile STK temsilcileri bulunuyor.

Reklamı Geç