Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY ERZURUMLULAR DERNEĞİ SAHA ÇALIŞMALARI İLE GÖZ DOLDURUYOR..

Çekmeköy’ün son zamanlarda yükselen

Çekmeköy’ün son zamanlarda yükselen trendi Erzurumlular Derneği, son kongredeki yenileşme sürecinin ardından başlattığı saha çalışmaları ile de göz dolduruyor. Dernek Başkanı Niyazi Taştan, “Herkesle daha sıkı diyalog ve istişare içerisinde olacağız” mesajı verdi.

Yeni Başkan Niyazi Taştan ve yönetimiyle hareketli günler yaşayan Çekmeköy Erzurumlular Derneği, başta hemşerileri olmak üzere toplumun her kesiminden yakın ilgi ve alaka görmeye devam ediyor. Kongreden sonra dernek merkezinde çok yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan dernek yönetimi, saha çalışmalarını da başlattı. Bu kapsamda Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı’yı ziyaret ederek çeşitli konulara ilişkin istişarelerde ve görüş alışverişinde bulunan Dernek Başkanı Niyazi Taştan ve dernek yöneticileri, önemli temaslar gerçekleştirdi.

Çekmeköy Erzurumlular Derneği Başkanı Niyazi Taştan ve yönetim kurulu üyelerinin Kaymakam Resul Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı’ya yaptıkları nezaket ziyaretleri son derece sıcak ve hoş sohbet ortamda geçti. Ziyaretlerde derneğin yeni başkanı ve yönetimine hayırlı olsun dilekleri iletildi. Dernek yönetimi, kaymakamlık ziyaretinde Kaymakam Resul Çelik’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlere ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Dernek Başkanı Niyazi Taştan, bölgede çok önemli bir potansiyele sahip olan Erzurumlu hemşerilerini temsil eden bir STK olarak başta mülki idare amirleri olmak üzere toplumun tüm kesimleri ile sürekli istişare ve diyalog içerisinde olacaklarını ifade etti. Başkan Niyazi Taştan, “Erzurumlu tüm hemşerilerimizin birlik ve beraberliğimizi daha güçlü kılmak için derneğimize daha çok sahip çıkmalarını bekliyorum” şeklinde çağrıda bulundu.

Reklamı Geç