Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY FİNAL OKULLARI ÜNİVERSİTELERLE ADAYLARI BULUŞTURDU..

Geçtiğimiz hafta sonu önemli

Geçtiğimiz hafta sonu önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapan Çekmeköy Final Okulları, üniversitelerle üniversite adayı öğrencileri buluşturdu.

cekmekoy final okul universite 5Çekmeköy Final Okulları 30 Nisan Cumartesi günü gerçekleşen ‘Üniversiteler Fuarı’ kapsamında çeşitli üniversiteleri misafir etti. Etkinlikte, İstanbul’daki devlet ve vakıf üniversitelerinin yanı sıra, Kıbrıs, Saraybosna ve yurt dışı eğitim danışmanlıkları da yer aldı. Fuara  Sancaktepe, Çekmeköy, Ümraniye, Kadıköy, Pendik, Maltepe ve Beykoz gibi ilçelerde bulunan okullar davet edildi.

cekmekoy final okul universite 4Etkinliğe bir çok öğrenci ve öğretmen katılarak, üniversite temsilcilerinden, bölümlerin taban puanları ve başarı sıraları, mesleklerin özellikleri, burs imkanları, çift anadal ve yandal programları, yabancı dil imkanları ve yurt dışı değişim programları gibi konularda doğrudan bilgi alma imkanı buldular.

cekmekoy final okul universite 9Çekmeköy Final Okulları Genel Müdürü Süleyman Demirel, yapılan etkinlik hakkında gazetemize verdiği bilgide gençlerin geleceklerinde önemli bir dönüm noktası olan üniversite konusunda öğrencilere yol gösterici olmayı amaçladıklarını ifade etti.

cekmekoy final okul universite 1Rehber Öğretmen Ercan Keskin de, önümüzdeki yıllarda bu türden etkinliklerin daha kapsamlı bir şekilde devam edeceğini belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

cekmekoy final okul universite 2

cekmekoy final okul universite 3

cekmekoy final okul universite 8

cekmekoy final okul universite 2

Reklamı Geç