Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN GURURU 1877 ALEMDAĞSPOR, 3. LİG’E YÜRÜYOR..

Çekmeköy’ün gururu 1877 Alemdağspor,

Çekmeköy’ün gururu 1877 Alemdağspor, BAL Ligi’nde elde ettiği şampiyonluğun ardından gözünü 3. Lig’e dikti. Play-Off karşılaşmaları için yapılan kura çekiminde MODAFEN Futbol Kulübü ile eşleşen Alemdağspor, yeni bir tarih yazmaya hazırlanıyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da Alemdağspor’un başarısını tebrik etti…

Bütün imkansızlıklara rağmen adeta bir destan yazarak azmin ve inancın zaferini gerçekleştiren 1877 Alemdağ Spor Kulübü, bu sezon mücadele verdiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup’taki son maçında Bursa Zaferspor’la deplasmanda berabere kalarak şampiyon oldu. Sezon boyunca son derece başarılı bir performans sergileyen 1877 Alemdağspor Kulübü, tüm Çekmeköy’e şampiyonluk sevinci yaşattı.

BAL liginde elde edilen bu şampiyonluğun ardından gözler 3. Lig yolunda yapılacak Play-Off maçlarına çevrildi. Bugün yapılan kura çekimlerinde Alemdağspor’un rakibi olarak MODAFEN Futbol Kulübü çıktı. Alemdağspor Kulübü, bölgemizin önde gelen bazı işadamları, mahalle muhtarları ve sevilen simalarının destek ve katkıları ile geldiği bu noktadan itibaren artık tüm Çekmeköy kamuoyunun ilgi ve desteğiyle daha büyük başarılara imza atacağını kanıtlamış oldu.

BAŞKAN AHMET POYRAZ’DAN ŞAMPİYONA TEBRİK..

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyon olan 1877 Alemdağspor’u tebrik etti. Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’taki son maçında Bursa Zaferspor’la deplasmanda  berabere kalarak şampiyon olan 1877 Alemdağspor, 3. Lige çıkmak için baraj maçı oynamaya hak kazandı. Çekmeköy’ü profesyonel ligde temsil etmeye hazırlanan 1877 Alemdağspor’u tebrik eden Başkan Poyraz “ Sezon boyunca akıtılan terin karşılığını almak son derece memnuniyet verici. Başta futbolcu kardeşlerim olmak üzere, 1877 Alemdağ’ın yöneticilerini, hocalarını ve taraftarlarını tebrik ediyorum” dedi.

Reklamı Geç