Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY İŞİTME ENGELLİ GENÇLER HAK ETTİKLERİ MERKEZE KAVUŞTU..

Çekmeköy’ün adını Türkiye Süper

Çekmeköy’ün adını Türkiye Süper Toto Futbol 1. Ligi’ne yazdırarak tarihi bir başarıya imza atan işitme engelli gençler, hak ettikleri kulüp merkezine kavuştu. Çekmeköy Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin başarılı takımı İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün yeni merkezinin açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

Açılışta konuşan Kulüp Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir, “Yaradan bizleri böyle yaratmış. Önemli olan bu kardeşlerimize bizlerin sağır ve dilsiz olmamamız” dedi. Kulüp merkezinde işitme engellilere yönelik Kur-an kursları da düzenleyeceklerini ifade eden Aydemir; “Diyanet işlerinin bile bugüne kadar yapmadığı Türkiye’de bir ilk olan bu projemizi Çekmeköy Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da yaptığı konuşmada; “Çekmeköy; eğitimden spora, sağlıktan kültür ve sanata hayatın her alanında kazandığı yatırımlarla yükselmeye devam edecek. Bu genç kardeşlerimiz de ilçemizin adını Türkiye’ye duyuruyorlar. Rabbim hepsinden razı olsun. Biz de belediye olarak üzerimize düşeni yapıp daha güzel tesis ve imkanlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Açılış programında daha sonra kulübe katkısı bulunan işadamlarına teşekkür plaketleri verildi. CHP Çekmeköy eski İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, Av. Özgür Kip ve partililer de açılışa katılan isimler arasındaydı.

Reklamı Geç