Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ’NE DESTEK..

Başarılarıyla her zaman gündemde

Başarılarıyla her zaman gündemde olan Çekmeköy’ün yüz akı İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’ne maddi-manevi sahip çıkan Türkiye’nin dünya markası Roman Giyim Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy, “Her zaman yanınızdayım” mesajı verdi.

Çekmeköy’ün gururu İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’ne anlamlı destekler gelmeye devam ediyor. 4 oyuncusuyla Türk milli takımının belkemiğini oluşturan ve geçtiğimiz aylarda Dünya kupasının ülkemize kazandırılmasında önemli rol oynayan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’ne, iş dünyası da sahip çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan dayanışma gecesinde kulübe en yüksek bağışı yaparak destek sözü veren Türkiye’nin dünya markası Roman Giyim Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy, “Yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi.

Dayanışma gecesinin ardından Kulübün Üst Kurul Üyesi Latif Coşar, Genel Kaptan Mustafa Özkan ve Sayman Metin Kazancı ile birlikte İşadamı Turgut Toplusoy’u Çekmeköy’deki merkezinde ziyaret ederek bir teşekkür ve şükran plaketi takdim eden Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, “Bu sosyal sorumluluk projesinde yanımızda olduğunuz ve desteklerinizle katkı sunduğunuz için şahsım ve engelli genç sporcu kardeşlerimiz ile aileleri adına teşekkür ediyorum” dedi. Spor Kulübü Üst Kurul Üyesi Latif Coşar da yaptığı konuşmada, “Bu kulübümüz Çekmeköy’ün çok farklı bir sosyal kulvarı. Bize destek veren, katkı sunan ve yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İşitme Engelliler Spor Kulübü olarak yapmış oldukları faaliyetler ve sosyal farkındalık oluşturan etkinliklere ilişkin bilgiler veren Başkan Aydemir, “Yaptığımız her çalışma işitme engelli gençlerimizin mutluluğu ve hayata adaptasyonu için. Bu kapsamda toplumun tüm kesimlerinden destek görmek, bizleri daha da motive ediyor ve ne kadar güzel bir iş yaptığımızı bize bir kez daha kanıtlıyor. Bizleri daha çok mutlu eden önemli bir başka gösterge de o gençlerimizin gözlerindeki ışıltı ve ailelerindeki umut oluyor. O mutluluğu paylaşmanın tarifi yok ancak yaşanır” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’ün yerlilerinden Roman Giyim Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy da toplumsal manada sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olduklarını ifade ederek; “Çekmeköy’ümüzün böylesine önemli başarılara imza atmış bir spor kulübüne destek olmak bizim için mutluluk kaynağıdır. Bizler, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması adına, üzerimize düşen görev ve sorumlulukların bilincinde olan değerleriz. Bu minvalde, işitme engelli gençlerimiz ve ailelerinin sporla sosyalleştiği bir spor kulübümüzün de her zaman yanında olmaktan onur duyarız. Maddi, manevi üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç