Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY İYİ PARTİ’DEN MADENLER MEYDANI’NDA ANLAMLI BULUŞMA..

Regaip Kandili, Şehitlerimiz ve

Regaip Kandili, Şehitlerimiz ve Merhum Sinan Ateş ruhuna dua ve lokma programı düzenleyen İyi Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, Madenler Meydanı’nda anlamlı bir buluşmaya evsahipliği yaptı.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, Regaip Kandili, Şehitlerimiz ve Ankara’nın merkezinde menfur bir cinayete kurban giden Ülkü Ocakları eski genel  başkanı merhum Sinan Ateş ruhuna Madenler Meydanı’nda dua ve lokma programı düzenledi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, İl Yöneticileri, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çelebi, İlçe Başkanı Dilaver Koç, İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, geçtiğimiz 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde CHP ve Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaşın yoğun katılım gösterdiği program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Hep birlikte duaların edildiği anma etkinliğinde konuşan İlçe Başkanı Dilaver Koç, tüm İslam aleminin mübarek Regaip Kandili’ni kutladı ve şehitlerimiz başta olmak üzere merhum Sinan Ateş’i rahmetle andıklarını kaydetti.

Reklamı Geç