Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY KAI HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ LANETLEDİ..

“Bu can sağ iken

“Bu can sağ iken yurdu düşmana vermeyiz” diyen Çekmeköy Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Rıfat Karaya, 15 Temmuz hain darbe girişimini sert bir dille lanetledi. KAI yöneticisi Ekrem Esmeray da; “Bu girişimde bulunanların da arkasında duranların da Allah bin türlü belasını versin” dedi.

cekmekoy kaı darbe eylemi 6FETÖ terör örgütü ve paralel devlet yapılanmasının hain ve alçakça gerçekleştirdiği 15 Temmuz darbe girişimine yurdun dört bir yanından tepkiler yükselmeye devam ediyor. Meydanlarda ve alanlarda vatandaşlar sabahlara kadar nöbet tutarken sivil toplum kuruluşları da bu alçakça girişime en üst perdeden kınıyor. Bölgemizde faaliyet gösteren Taşdelen’deki Çekmeköy Kars Ardahan Iğdır Derneği de yaptığı basın açıklaması ile hain girişimi lanetledi.

cekmekoy kaı darbe eylemi 4Dernek merkezindeki basın açıklamasına Kars Ardahan Iğdır dernek yöneticileri, Dernek Kurucu Başkanı Necdet Yılmaz, Onursal Başkanı Önder Ulutaş, Ak Parti Meclis Üyesi Ekrem Esmeray ve Avukat Özgün Kip ile bölgedeki mahalle muhtarları ve çok sayıda hemşeri katılım gösterdi.

cekmekoy kaı darbe eylemi 3Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunma ile başlayan toplantıda bildiriyi okuyan Dernek Başkanı Rıfat Karakaya, “Bizler Çekmeköy KAI dernekleri ve halkı olarak aziz milletimizin iradesine, devletimize ve meclisimize yönelik 15 Temmuz gecesi FETÖ ve arkasında yer alan çeşitli dış mihrakların giriştikleri darbe teşebbüsünü şiddet ve nefretle kınıyoruz. Ülkemizin birliği ve beraberliği ile bütünlüğünü hedef alan bu girişimi Türk demokrasi tarihine kara leke getirmiştir” dedi.

cekmekoy kaı darbe eylemi 2Halkın kararlı ve ve dik duruşunun darbe girişimini engellediğini kaydeden Başkan Karakaya; “Türkiye Cumhuriyeti ve kurumlarını canı pahasına koruyan aziz milletimiz her türlü övgü ve takdire şayandır. Tam bu noktada Aşık Şenliğin dediği gibi ‘Can sağ iken yurdu düşmana vermeyiz’ sözü Kars Ardahan ve Iğdırlı hemşerilerimize her zaman rehber olmuştur. Kurtuluş savaşında bu üç ilin Kafkasya’da verdiği mücadele Türk milleti tarafından her zaman takdirle karşılanmıştır. Bu girişime karşı da gerekli duruşu ve cevabı vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Karakaya açıklamasının sonunda 15 Temmuz şehitlerini andı ve yaralılar için acil şifalar diledi.

cekmekoy kaı darbe eylemi 5Açıklamanın ardından KAI Derneği yöneticilerinden Ak Parti Meclis Üyesi Ekrem Esmeray da duygu yüklü bir konuşma yaparak, 15 Temmuz hain darbe girişimini lanetledi. “Bu dirayetli millet olduğu sürece ülkemizin birlik ve beraberliğini hiçbir güç ve kuvvet yıkamaz” diyen Esmeray’ın “Bu girişimde bulunanların da, arkalarında duranların da Allah bin türlü belasını versin” sözleri hemşerilerinden büyük alkış aldı.

cekmekoy kaı darbe eylemi 1

Reklamı Geç