Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY KOÇULLU’DA ÇOCUKLARIN PARK SEVİNCİ..

Çekmeköy Belediyesi tarafından yaptırılan

Çekmeköy Belediyesi tarafından yaptırılan Koçullu Mahalle Parkı gerçekleşen bir törenle hizmete açıldı. Başkan Ahmet Poyraz, mahalle sakinlerinin park talebini sadece 20 günde yerine getirdiklerini söyledi.

İçerisinde çocuk oyun alanları ve spor aletlerinin bulunduğu Koçullu Mahalle parkı törenle açıldı. Açış törenine; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve yardımcıları, AK Parti ilçe Başkanı Salih Kırıcı, Koçullu Mahalle Muhtarı Mitat Şimşek, Ömerli Mahalle Muhtarı Hüseyin Uygun, Sırapınar Mahalle Muhtarı Nejat Girgin, Hüseyinli Mahalle Muhtarı Abdullah Civelek ve mahalle sakinleri katıldı.

Park açılışı öncesinde çocuklara dondurma ikram eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yaptığı selamlama konuşmasında; “Geçtiğimiz haftalarda mahallemizde yaptığımız istişarelerde park ihtiyacı bizlere iletildi. Bizde 20 gün gibi kısa bir sürede bu parkımızı tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. Şimdi parkı çocuklarımıza ve sizlere emanet ediyoruz. İnşallah burada çok güzel vakitler geçirirsiniz. İlçemize ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Reklamı Geç