Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CEKMEKÖY KROS KOŞUSUNU DOSTLUK KAZANDI..

Çekmeköy Kaymakamlığı Kros Yarışması,

Çekmeköy Kaymakamlığı Kros Yarışması, Ekşioğlu Mahallesi Saray Caddesi üzerinde yapıldı. İlçede eğitim veren lise, ortaokul ve ilkokulların katılımıyla gerçekleşen yarışmada öğrenciler yaş kategorilerine göre mücadele ettiler. Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş da yarışmayı yakından takip etti.

cekmekoy kros kosu 4Yarışmada dereceye giren öğrenciler madalya ve kupalarını Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş’tan aldı. Programda gençlere seslenen Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız; “Bugünkü yarışmayı sizlerin de katılımıyla bir şenlik havası içiresinde gerçekleştirdiğimiz için mutluluk duydum. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Başarılarınız devamını diliyorum. Hem derslerimize çalışıp gayret göstereceğiz hem de sporda başarılı olacağız” dedi

cekmekoy kros kosu 2Ödül töreninde gençlere seslenen Başkan Ahmet Poyraz, “Eğitim ve kültüre verdiğimiz önemin aynısını spora da veriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporculara verilen destekler artarak devam edecek. Yarışmada olduğu gibi derslerinizde de sizlere başarılar diliyorum. Başta Kaymakamımız Cemal Hüsnü Kansız olmak üzere bu yarışmaya emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.

cekmekoy kros kosu 5

cekmekoy kros kosu 3

cekmekoy kros kosu 1

Reklamı Geç