Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY KÜLTÜR SANAT HAFTASI BAŞLADI..

Çekmeköy’de kaymakamlık, belediye ve

Çekmeköy’de kaymakamlık, belediye ve milli eğitim müdürlüğü iş birliği ile bu yıl 5.’si düzenlenen Kültür Sanat Haftası’nda öğrenciler hazırladıkları etkinliklerle göz doldurdu.

Çekmeköy Belediyesi Taşdelen Nikah Sarayı’nda 13-17 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Kültür Sanat Haftası’nda; 7’den 70’e El Sanatları, Bilim Şenliği, Okul Öncesi Şenliği, Tiyatro Gösterimleri, Özel Eğitim Şenliği, Okullarımız ve Projelerimiz fuarı yer alacak. Hafta boyunca ilçedeki öğrencilerin alana ulaşımı belediye tarafından sağlanacak.

Festival havasında yaşanacak  5. Kültür Sanat Haftası etkinlikleri okul öncesi şenliği ile başladı. Açılışa; Kaymakam Adem Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Erbey, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, meclis üyeleri, muhtarlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda selamlama konuşması gerçekleştiren Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Bu yıl 5.si düzenlenen Kültür Sanat Haftası’na ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beş gün boyunca; kültür, sanat ve eğitim adına birçok projenin sergileneceği bu etkinliklere katılan öğrenci kardeşlerime ve değerli öğretmenlerimize eğitim hayatı boyunca başarılar diliyorum. Projede emeği geçen başta ilçe milli eğitim müdürlüğümüz olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış gününde Kaymakam Adem Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İstanbul il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Erbey, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş stantları tek tek dolaşarak öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerini ilettiler.

Reklamı Geç