Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY MADENLER’DE MERAL AKŞENER COŞKUSU..

Beraberinde İstanbul İl Başkanı

Beraberinde İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, milletvekilleri ve ilçe başkanları ile birlikte 23 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Şile, Çekmeköy ve Tuzla’da vatandaşlarla biraraya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bebek katili bölücü başının sözde mektubunu gündeme getirenleri sert dille eleştirdi. Şile’de yağmurlu havaya rağmen yoğun ilgi altında vatandaşlara seslendikten sonra Çekmeköy Madenler Meydanı’nda binlerce İstanbullu’ya hitap eden Akşener, Cumhur İttifakı ortağı Bahçeli’nin mitili meğerse İstanbul’a değil İmralı’ya attığını ifade etti.

Horon gösterileri ile İyi Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, CHP İlçe Başkanı Cahit Barutçu, Belediye Başkanı Seyfettin Yıldırım, meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin eşlik ettiği Madenler Meydanı’nda Ekrem İmamoğlu ile Pazar günü her şeyin çok güzel olacağını söyleyen İyi Parti Lideri Akşener, şunları söyledi;

“Bugün buraya İyi Parti Genel Başkanı olarak değil, 31 Mart’ta hakkı ve hukuku gasp edilmiş bir İstanbul seçmeni olarak geldim. Pazar günü unutulmaması gereken şey şu, bu seçim seçtiğimiz belediye başkanı Ekrem İmamoğlu kardeşim ile onun karşısında kaybetmiş Cumhur İttifakı adayı arasında yapılan bir seçim. Dolayısıyla kaybeden bir adayla seçilmiş bir belediye başkanını muktedirlerin keyfi için, bir ailenin zenginleşmesi için, İstanbul rantının paylaşılması için, sizin hakkınızın yenildiği ve buna dur denilmesi için buradayız.

2 ilçe daha gezdikten sonra İstanbul’un 39 ilçesini gezmiş olacağım. Gördüğüm bir şey var. 31 Mart’ta sayın İmamoğlu Millet İttifakı adayı olarak yola çıkmıştı, bugün gelinen noktada 16 milyon İstanbullu’nun belediye başkanıdır. İnşallah 16 milyon İstanbullu’nun tercihi ile çamura yatılmayacak, mızıkçılık yapılamayacak bir farkla 23’ünde inşallah tekrar kendisini seçeceğiz.

Bana diyebilirsiniz ki bu haksızlığa, bu hukuksuzluğa, bu adaletsizliğe niye arıza çıkarmadınız? Kardeşim, arızanın en alasını çıkarabileceğimi bilirsiniz. Niye çıkarmadık sebebini söyleyeyim. İstanbul’un yüzde 70’i borçlu, her üç insandan birisi işsiz, geriye kalan her iki insandan birisi işsiz kalmaktan korkuyor. Damat ekonominin içine tükürdü. Buraya gelirken hizmet israf değildir yazmış Vali bey. Yani kayyum abi. Buna karşılık ekonominin içine tükürdü damat. Alamıyor kayın pederi.

Ben ve sayın Kılıçdaroğlu sizi düşünerek, çocuklarınızı düşünerek, gözlerinizdeki umudun perdelenmemesini istediğimiz için, çocuklarımızın daha fazla işsiz kalmasının önüne geçmek için, ekonominin bu kötülüğünü derinleştirmemek için ve Ekrem İmamoğlu kardeşimizi İstanbullunun seçeceğine inandığımız için bu seçime eyvallah dedik. Yurt dışında Türkiye’nin itibarı iki paralık oldu. Daha fazla bu itibarsızlık derinleşmesin diye sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte bu seçime eyvallah dedik.

İyi ki de eyvallah demişiz. Ekrem kardeşimin, İstanbullular’ın sevgisini, sempatisini, saygısını ve teveccühünü kazandığını gördük. İstanbul’un ferasetini gördük. İstanbullun irfanını gördük. İstanbullu seçtiği belediye başkanını yeniden o koltuğa oturtmaya kararlı. Bize terörist diyen maskelerin, kandille sözleşme imzaladığımız iftirasını atanların el altından ne yaptıklarını gördük. O yüzdeki maskeleri çıkartık

Ve bugün bir şey oldu. Önce 23 Şubat’ta, 31 Mart’a giderken demişim ki bunlar Apo’yla görüşüyor. Gelinen noktada biz Cumhur İttifakı’nı iki genel başkanın yönettiğini düşünüyorduk, bugün anladık ki bir aktör daha varmış. Daha vahimi sayın Bahçeli’nin bugün yaptığı açıklamadır. Biz Türk milliyetçileri, ülkücüler rahmetli Başbuğun değimi ile insanlık aleminde ülkücüler ne uşak olmayı ne de başkasını uşak olarak görmeyi istemezler. O istemeyen bayrağı dalgalandıran insanlardır demiştir. Buradan yola çıkarak anladık ki mitil İstanbul’a değil, İmralı’ya serilmiş. Anladık ki yıllarca AK Partililer Apoyu niye asmadınız diye sora sora ülkücüleri öldürdüler heyecandan, üzüntüden, sıkıntıya sokmaktan. Yahu ne kadar dostmuşlar niye assın? İnsan arkadaşını asar mı? Dolayısı ile Türk milliyetçilerini sayın Bahçeli’nin düşürdüğü yer burasıdır. Ama biz varız. Türk Milleti’de, Türk milliyetçileri de rahat olsun. Biz ne satanlardan, ne savrulanlardan, ne kaçanlardan olacağız, ne de yılanlardan olacağız. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız.”

Reklamı Geç