Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ ÇEŞİTLİ PROGRAMLARLA KUTLADI..

19 Ekim Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile yurdun dört bir yanında olduğu gibi İstanbul’un ilçelerinde de kutlamalar vardı. Çekmeköy’de sabah Atatürk anıtına çelenk koyup saygı duruşunda bulunan Çekmeköy muhtarları daha sonra Kaymakam Resul Çelik ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın davetinde buluştular.

Muhtarlar Günü, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çekmeköy’de Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sırapınar Muhtarı Nejat Girgin ile tüm muhtarlar sabah Atatürk anıtına çelenk bırakıp saygı duruşunda bulunda. 21 mahalle muhtarı Taşdelen Meydanı’nda gerçekleşen çelenk töreninin ardından Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen muhtarlar günü kutlama organizasyonunda buluştu. Yeditepe sosyal tesisi Çamlık Kafe’de gerçekleşen toplantıya Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve 21 mahalle muhtarı katıldı.

Çekmeköy’e yapılan yatırımlar ve yapılması planlanan yatırımların konuşulduğu toplantıda  selamlama konuşması yapan Başkan Poyraz; “Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Çeşitli vesilelerle bir araya geldiğimiz muhtarlarımızı bu özel günde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.  Biz yıl içerisinde muhtarlarımızı dinliyor onlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda hizmetlerimizi yönlendiriyoruz.  İlçemizdeki tüm kurumlarla koordineli şekilde çalışıp, birlik beraberlik içinde, insan ayırt etmeksizin eksikleri gidermek için tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç