Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY MUHTARLARINA ANLAMLI TEŞEKKÜR..

Mart ayından itibaren bütün

Mart ayından itibaren bütün yaşam düzenini alt üst eden pandemi sürecinde halka en yakın ve topluma en çok dokunan Çekmeköy’ün mahalle muhtarlarına Kaymakam Adem Arslan’dan anlamlı bir teşekkür geldi.

Koronavirüs salgın sürecinde toplumun en yakınında duran ve direkt olarak halka dokunan hizmetlere öncülük eden Çekmeköy’ün mahalle muhtarları kamuoyu nezdinde topladığı takdirin belgesini Kaymakam Adem Arslan’dan aldı. Özverili çalışmalarından dolayı tüm mahalle muhtarlarına ayrı ayrı teşekkür eden Kaymakam Arslan, dayanışma ve birlikteliğin önemine vurgu yaparak, zor günlerin ancak bu gibi dayanışmalar sayesinde atlatılacağını ifade etti. Arslan, muhtarların pandemi sürecinde en ön safta görev yapan toplum kahramanları olduğunu kaydetti.

Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sırapınar Mahallesi Muhtarı Nejat Girgin, “Kaymakamımız Sayın Adem Arslan, Vefa Sosyal Destek Grubu’muz ile mahallelerindeki 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımıza 7/24 saat esasına göre hizmet eden muhtarlarımıza Başarı Belgesi takdim etti. Kendilerine muhtarlarımız adına teşekkür ederiz” dedi.

Reklamı Geç