Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY NİŞANTEPE’DE TAPU SEVİNCİ..

Nişantepe Mahallesi’nde, 3194 Sayılı

Nişantepe Mahallesi’nde, 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. maddesi gereği, şuyulandırmalarında ipotek borçlusu olup ödemesini yaptığı halde, 2007 yılından bu yana tapusunu alamayan aileler, Çekmeköy Belediyesi’nin çalışmaları neticesinde tekrar hiçbir ücret ödemeden tapularına kavuşuyor.  Etaplar halinde yürütülen çalışmalarda ilk olarak 30 aile Başkan Ahmet Poyraz’ın elinden törenle tapusuna aldı. Yakın zamanda 70 ailenin daha tapuları teslim edilecek.

cekmeköy nisantepe tapu sevinci 5Çekmeköy Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü, Hukuk İşleri ve Plan Proje Müdürlüğü’nün ortak çalışmaları neticesinde 10 yıldır süren sorun çözüme kavuşturuldu ve hak sahipleri tapularına kavuştular. Belediye meclis salonunda yapılan törende uzun süredir mücadelesini verdikleri tapularına kavuşan aileler sevinçlerini Başkan Ahmet Poyraz’la paylaştılar.

cekmeköy nisantepe tapu sevinci 6Törende konuşan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Nişantepe Mahallesi’nde yaşadığımız büyük bir sorunu çözmenin mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz. Bugün 30 kardeşimiz inşallah Ocak ayında da 70 ailemiz tapusuna kavuştular. Sizlerden aldığımız hayır duaları ile de inşallah ilçemiz için yaptığımız diğer işlerimiz rast gidiyor. Sorunun çözülmesinde Başkan Yardımcımız Hasan Öztürk, Emlak İstimlak Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü ve Plan Proje Müdürlüğü’müzün özel çabaları oldu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bugün burada verdiğimiz tapular size bir lütuf değil, hakkınız olanı alıyorsunuz. Hayırlı olsun” dedi.

cekmeköy nisantepe tapu sevinci 2Ülkemiz zor günler yaşıyor. Üzücü olayları art arda yaşıyoruz” diye sözlerine devam eden Başkan Poyraz; “Geçtiğimiz hafta Beşiktaş saldırısında Çekmeköy’den de şehitler verdik. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Böyle zor günler yaşarken bir yandan da hayatın normal akışını sürdürmeye çalışıyoruz ki bu süreci daha güçlü atlatalım. Bugün bir güzel olaya daha şahitlik edeceğiz. Dünyanın örnek alacağı Avrasya tüneli Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın katılacağı törenle açılacak. Tüm tuzaklarına rağmen hizmetlerimize ara vermeden devam ederek tüm dünyaya meydan okuyoruz. Allah milletimizi, devletimizi, vatanımızı korusun” dedi.

cekmeköy nisantepe tapu sevinci 4Program sonunda Başkan Poyraz, hayırlı olsun dilekleriyle tapuları teslim etti. 82 yaşındaki Hacer Diri tapusunu alırken Başkan Poyraz’a; “Çok teşekkür ederim. Allah uzun ömür versin. 30 sene önce bu mahallede yoktu. Ölmeden yeni bir binada oturayım da öyle gözlerim yumulsun. Allah’ıma şükür rahatça bir ev yaparız, otururuz” dedi.

cekmeköy nisantepe tapu sevinci 3

Reklamı Geç