Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY ORDULULAR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ..

Çekmeköy’ün etkin bir sivil

Çekmeköy’ün etkin bir sivil toplum örgütü olan Ordulular Derneği’nde görev değişimi yaşandı. Coşkulu bir katılımla olağan kongresini gerçekleştiren derneğin başkanlığı Yücel Yalçınkaya’dan Sedat Erdem’e geçti.

ordukongre2Çekmeköy Ordulular Derneği genel kurul toplantısını yaparak yönetim değişikliğine gitti. Mevcut Başkan Yücel Yalçınkaya’nın yerine Sedat Erdem ve yönetiminin işbaşına geldiği Mehmet Akif Kültür Merkezi’ndeki kongreye yoğun ilgi vardı. Ordu Dernekler Platformu Başkanı Şener Yediyıldız, Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Yardımcısı İbrahim Hatipoğlu, MHP İlçe Başkanı Erdinç Ertuğrul, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Mengir, Ak Parti Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek, ÇEKSEM Başkanı Av. Selçuk Bayram, muhtarlar ve birçok davetlinin katıldığı kongrede hemşeriler birlik ve beraberlik mesajları verdi.

ordukongre3Görevi boyunca kendisine destek veren herkese teşekkür eden Dernek Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Çekmeköy’de artık söz söyleme zamanı gelmiştir. İçimizden birilerinin Çekmeköy’ü yönetmeye talip olma yolunda adımlar atma zamanıdır. Onun için şimdiden çalışın” şeklinde konuşarak gelecekle ilgili mesajlar verdi. Yalçınkaya, yeni başkan Sedat Erdem ve yönetimine de her zaman destek olacağını kaydetti.

ordukongre7Kongrede tek liste sunuldu. Yeni Başkan Sedat Erdem bir teşekkür konuşması yaparak; “Nerede bir hemşerimiz var ise onun yanında olacağız” dedi. Erdem, “Bizler Ordu sevdalısı bireyleriz. Düğünümüz bir, cenazemiz bir, mutlu ve acı günümüz bir. Gurbetten sılaya özlem çektiğimiz memleketimizi bırakarak buralara geldik. Ama Ordu özlemini ve sevgisini hiçbir zaman bırakmadık. Nüfusumuza göre yöneten olamadık yönetilen olduk. Artık ben de diyorum ki artık bir şeylerin zamanı geldi” dedi.

ordukongre4Başkan Sedat Erdem’in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Yüksel Evsen, Serkan Demiroğlu, Hamza Çoban, Yüksel Yalçınkaya, Serkan Gök, Erdal Önkol, Tayfun Özyurt, Yılmaz Özen, Durmuş Yılmaz, Adem Belen, Cemalettin Çatalçam, Kadir Kacamer, Nihat Sezenlik, Fatih İnel, Ersan Demir, Nazif Kartal, Servet Serçe, Cemal Karataş, Şamil Kaya, Güven Öztürk, Ayhan İnel, Muhammet Erol, Muhammet Ateş, Mümin Çoban ve Ercan Evsen.

ordukongre5

ordukongre6

 

Reklamı Geç