Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY ORDULULAR METİN ÇOBAN’LA YOLA DEVAM DEDİ..

Kısa adı ÇEKORDER olan

Kısa adı ÇEKORDER olan Çekmeköy Ordulular Derneği, Kurucu Başkan Yücel Yalçınkaya’nın ardından görev yapan Sedat Erdem’den sonra bölgenin tanınmış müteahhit ve işadamlarından Metin Çoban ve ekibinin yönetiminde.

cekorder genel kurul 13Merkezi Çekmeköy’de faaliyet gösteren Ordulular Derneği ÇEKORDER, 3. olağan genel kurul toplantısını coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi. İstanbul’da Ordulu hemşerilerin önde gelen isimlerinden Kurucu Başkan Yücel Yalçınkaya’dan sonra görev yapan Sedat Erdem’in hizmet yarışı bayrağını Metin Çoban’a teslim ettiği kongreye; Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Ordulu hemşeri dernekleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve işadamları katıldı.

cekorder genel kurul 10Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede geçmiş döneme ait hesap raporları oy birliği ile onanırken; yeni başkan Metin Çoban ve yönetimi için sunulan tek liste de oybirliği ile seçildi. Divan başkanlığı yapan Yücel Yalçınkaya, Ordulu hemşerilerinin her bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi vatanına ve devletine bağlı, milli ve manevi değerlerine önem veren insanlar olduklarına sık sık vurgu yaptı.

cekorder genel kurul 2Görevini yeni başkana devir eden Sedat Erdem de helallik aldığı konuşmasında, her zaman en iyisini yapmak için çalıştıklarını, siyasi açıdan herkese eşit mesafede durduklarını ve önceliklerinin daima Ordu olduğunu ifade etti. Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve Milletvekili Osman Boyraz da konuşmalarında Orduluların birlik ve beraberliğe önem veren, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan hemşeriler olduklarına işaret ettiler.

cekorder genel kurul 3Genel kurul sonunda bir teşekkür konuşması yapan ÇEKORDER’in yeni Başkanı Metin Çoban, “Bu bir hizmet yarışı bayrağıdır ve bu bayrağı benden önceki başkanlarımın yaptığı gibi en üst seviyelere taşımak için mücadele vereceğim” dedi.

cekorder genel kurul 7

cekorder genel kurul 11

cekorder genel kurul 9

cekorder genel kurul 8

cekorder genel kurul 6

cekorder genel kurul 5

cekorder genel kurul 4

Reklamı Geç