Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇEKMEKÖY ÖRGÜTÜYLE BİRLİKTE YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR…”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıklayan Hüseyin Kızıldaş, “Birlikte yeşerttiğimiz umutları birlikte yaşatmak için ben varım. Hüseyin Kızıldaş, CHP’ye adanmış bir ömür, örgütüyle bütünleşmiş bir isim demektir. Biz bu yola bugün değil, asırlar evvel baş koymuşuz, bundan gayrısı birlik, beraberlik ve kardeşlik olur” dedi.

5 Ocak Pazar günü kongresini yapmaya hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Örgütü’nde adaylar belli olmaya başladı. 31 Mart yerel seçimleri öncesi belediye başkan adaylığı için görevinden ayrılan Çekmeköy’ün önceki dönem ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş, yeniden aday olduğunu resmen açıkladı. 3 yıllık ilçe başkanlığı sürecinde; CHP Çekmeköy Örgütü’nde zerre ayrım yapmadan, herkese eşit bir yaklaşımla görev icra ettiğini kaydeden Kızıldaş, “Bütün mücadelemiz Çekmeköy halkı ve partimiz içindi. Bundan sonra da öyle olacak” dedi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Kızıldaş, şunları kaydetti: “30 yılı aşkın aktif siyasi yaşamımın tamamını Cumhuriyet Halk Partisi’ne adamış bir kişiyim. Bundan onur ve gurur duyuyorum. Partimin birçok kademesinde etkin görevler aldım. Her zaman sorumluluğumun bilincinde oldum. 2009-2014 yıları arası İBB ve Çekmeköy belediye meclis üyeliği, sonraki zamanlarda 3 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Makam kapımız da, gönül kapımız da her zaman, herkese, sonuna kadar açık oldu. İlçe başkanı olduğum dönemde Çekmeköy’ün yararına olan her olaya müdahil olduk. Örgütümle birlikte her zaman sahada, halkımızla birlikte mücadele verdik. Durduğumuz yeri bildik, bildiğimiz yolu yürüdük.”

Çekmeköy’ün çıkarları doğrultusunda hareket ettiklerini kaydeden Kızıldaş; “Çekmeköy’ün en değerli arsası Hamidiye otobüs son durakları yerinin satışına mahkeme yoluyla dur diyen bir ilçe başkanıyım. Ne yaptıysak Çekmeköy halkının çıkarları için yaptık. Bugün olsa yine aynı şeyi yaparım, yarın örgütümle birlikte ilçe başkanlığına seçildiğim takdirde yine aynı şekilde mücadele edeceğim. CHP örgütüm beni tanır, ben de örgütümü iyi bilirim. Bugün örgütümle birlikte yine yapmamız gereken işler olduğu için ve Çekmeköy örgütünün bizden yana beklentilerinin karşılanması için yeniden göreve talibim. CHP Çekmeköy Örgütü’nün en doğru kararı vereceğine olan inancım tamdır. Örgütüme güvenerek çıktığım bu yolda; birlikte yeşerttiğimiz umutları, birlikte yaşatacağımıza inanıyorum” dedi.

Parti içi birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Hüseyin Kızıldaş, “Parti içi rekabet ve tatlı yarışlar bizi daha da güçlü kılacaktır. Kongreler; yenilenme, güçlenme ve güven tazeleme vesilesidir. Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Örgütü, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki kongrelerden de birlik ve beraberlik içinde güçlenerek çıkacak ve yoluna öyle devam edecektir. Disiplin elbette olmazsa olmazımızdır. Eleştirilerimizi danışma kurullarında, il ve ilçe binalarında yapacağız. Kamuoyu önünde sosyal medya üzerinde; belediye başkanlarımızı, il ve ilçe başkanlarımızı, genel başkanımızı ve MYK üyelerimizi küçük düşürmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Bu partinin bir Anayasası, bir tüzüğü var. Disiplini egemen kılan bir ilçe başkanı olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç