Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY SAMSUNLULAR DERNEĞİ GENÇLERİ BULUŞTURDU…

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Samsunlular

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Samsunlular Derneği’nin hafta sonu Ak Parti Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın da katılımıyla düzenlediği ‘Gençlik Buluşması’nda biraraya gelen yüzlerce genç, siyaset ve gelecekle ilgili fikir ve düşüncelerini konuştu.

Çekmeköy Samsunlular Derneği Kurucu Başkanı ve aynı zamanda Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu’nun organize ettiği gençlik buluşması fikir ve düşünce çalıştayı havasında geçti. Ak Parti Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın da katılarak gençlerle biraraya geldiği toplantıya; Dernek Başkanı Ahmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neziha Keleş, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Murat Ördekbay ve Gençlik Kolları Başkanı Semih Kenber ile çok sayıda davetli katıldı.

Gençlerin gelecekle ilgili fikir ve düşüncelerinin yanı sıra siyasetin de tartışıldığı programda endişe ve kaygılar da dile getirildi. Gençler arasında yapılan anketlere göre gençliğin yüzde 25 oranında siyasete girmek istediği, fakat siyasi partilerin kendilerine yeteri kadar yol göstermedikleri yönünde şikayetlerde bulunan gençler, aktif siyaset için daha fazla fırsat tanınmasını istediler. Gençlere siyasetle ilgili nasihatlerde ve tavsiyelerde bulunan Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, sohbet ettiği gençlerin sorularını yanıtladı.

Reklamı Geç