Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY SİVASLILAR’DAN BİRLİK MESAJLARI

Birinci olağan kongresini dernek

Birinci olağan kongresini dernek merkezinde gerçekleştirerek mevcut başkan Hüseyin Yücel ile yola devam kararı alan Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği, daha güçlü olmak için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

ceksivas3Çekmeköy’de faaliyet gösteren Sivas ve İlçeleri Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, ilk olağan kongresini yaparak kurucu yönetime güvenoyu ile yola devam kararı aldı. Çekmeköy’de nüfus potansiyeli olarak en üst sırada yer alan Sivaslılar’ın daha güçlü olması için birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede hemşerilerine seslenen Başkan Hüseyin Yücel, “Kapılarımız tüm hemşerilerimize ardına kadar açıktır. Bu dernekte Sivas’ın gelişimi ve Sivaslı’nın kalkınması için elini taşın altına koyan her hemşerimiz başkandır ve yöneticidir” dedi.

ceksivas5Başkan Yücel, ayrıca hemşerilerine yönelik gerçekleştirdikleri burs desteği, gezi ve toplantı şeklindeki etkenlikleri de anlattı. Sivas’ın önde gelen isimlerinin katıldığı kongreye; Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Ak Parti Meclis Üyesi Yılmaz Sezgin, İşadamı Yadigar Dokgöz’ün yanı sıra, çok sayıda hemşeri iştirak etti. Saygı duruşu ile başlayan kongrede önce divan oluşturuldu ardından faaliyet bülteni ile geçmiş dönem ve gelecek dönem gelir gider hesapları okunarak onaylandı. Yönetim ve denetim kurulu seçimlerinde ise tek liste vardı.

ceksivas4Mevcut Başkan Hüseyin Yücel’in yönetim ve denetim kurulu listesi tüm oyları alarak yeni dönemin startını verdi. Kongre sonrası bir teşekkür konuşması yapan Başkan Yücel, “Çekmeköy’de en büyük potansiyele sahip olmamıza rağmen yeterli temsil gücümüz olmadığını görüyoruz. İnsanımızı kalkındırmak orda burada konuşmakla olmuyor. Yeni dönemde daha çok çalışıp, daha çok bir araya gelip gücümüze güç katmalıyız” şeklinde konuştu.

ceksivas2Sivaslıların hemşerisi Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar da kongre sonrası bir konuşma yaparak birlik mesajları verdi. Derneğin yeni yönetim listesi şu şekilde oluştu: Başkan Hüseyin Yücel, Yöneticiler; Turgay Tuna, Recep Özdemir, Murat Ördekbay, Faruk Topak, Amil Sezgin, Temel Öztemel, Sefa Coşar, Yılmaz Uysal, Erdal Kaygusuz, Şükrü Çiftçi, Osman Coşkun, Yasin Çelik, Soner Çiçekli ve İsmail Yalçın.

Reklamı Geç