Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY STK’LARI VE ORDULULAR NUMAN KURTULMUŞ’U AĞIRLADI..

16 Nisan referandumuna doğru

16 Nisan referandumuna doğru Çekmeköy STK buluşmaları kapsamında Ordulular Derneği’nin düzenlediği yoğun katılımlı programda hemşeriler Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’u ağırladı. Taşdelen Nikah Sarayı’ndaki STK’lar ve Ordulular buluşmasında konuşan Kurtulmuş, “Bu referandum durup dururken değil ülkenin ihtiyacı olduğu için hasıl oldu” dedi.

çekmeköy ordu numan kurtulmuş 5Referandum çalışmaları kapsamında günü Anadolu yakasında geçiren Ak Parti’nin önde gelen ismi Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Pendik’ten sonra Çekmeköy’de hemşerileriyle buluştu. Çekmeköy Ordulular Derneği’nin STK’lar buluşması kapsamında düzenlediği programa hemşerilerin ilgisi yoğundu. Ordulular Derneği Kurucu Başkanı ve Ak Parti Meclis Üyesi Yücel Yalçınkaya ile çok sayıda hemşerinin iştirak ettiği programa; Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Yücel Evsen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tam kadro katılırken, İSMÜDER Başkanı Bilal Özdemir ve diğer birçok STK temsilcisinin katılım sağladığı görüldü.

çekmeköy ordu numan kurtulmuş 4Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Metin Çoban, yaklaşmakta olan referandumda ülkemizin birlik ve beraberliği için ‘evet’ demeyi tercih edeceklerini söyledi.

çekmeköy ordu numan kurtulmuş 2Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da Ordulu hemşerilere yaptığı konuşmasında 16 Nisan’ın önemine vurgu yaptı. Referandumda sadece ‘evet’ demenin yetmeyeceğini kaydeden Poyraz, “Sayılı günler kaldı. Sizlerden ricam kapı kapı gezin. Komşularınıza ve yakınlarınıza durumun gerçek yönünü anlatarak sandığa gidip ‘evet’ mührünü vurmaları için ikna edin. Bu seçim ülkemizin önemli bir dönüm noktası ve kader seçimidir” şeklinde konuştu. Ordulu hemşerilerden ‘evet’ sözü alan Başkan Poyraz, “Hep birlikte bu değişimin öncüsü olalım” dedi.

çekmeköy ordu numan kurtulmuş 8Ak Parti’nin önde gelen ismi ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da hemşerilerine yaptığı konuşmasında, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçme ihtiyacının durup dururken değil ülkenin çıkmaza girmesinden dolayı hasıl olduğunu kaydetti. “Şimdi durup dururken nerden çıktı bu referandum diyebilirsiniz ancak bu seçim durup dururken değil ülkemizin ihtiyacı olduğu için gerekli oldu” şeklinde konuşan Kurtulmuş, değiştirilmesi önerilen 18 maddenin geçmişten günümüze sistemi tıkayan tüm engelleri ortadan kaldıracağını söyledi.

çekmeköy ordu numan kurtulmuş 6

çekmeköy ordu numan kurtulmuş 7

çekmeköy ordu numan kurtulmuş 3

çekmeköy ordu numan kurtulmuş 9jpg

Reklamı Geç