Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY SULTANÇİFTLİĞİ’NDE ÖRNEK BİR ÇALIŞMA DAHA…

Çekmeköy’ün Sultançiftliği Mahallesi, girişimci

Çekmeköy’ün Sultançiftliği Mahallesi, girişimci muhtar Engin Çelik’in birbirinden başarılı yardım ve dayanışma kampanyaları ile örnek olmaya devam ederken; mahallede sevindiren güzel bir gelişmeye daha imza atıldı. Yine Muhtar Engin Çelik’in teşvikleri, bölgenin sevilen hayırsever iş insanı Harun Matur’un da destek ve katkılarıyla Sultançiftliği İlköğretim Okulu’na tam teşekküllü bir müzik sınıfı kazandırıldı. Geçen hafta okulu ziyaret ederek sınıfın açılışını gerçekleştiren Kaymakam Adem Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak da yapılan güzel çalışmayı takdir ettiler.

Dayanışma ve yardımlaşma çalışmalarının en güzel örneklerinin sergilendiği Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nde bu kez de öğrencileri ve eğitim camiasını sevindiren güzel bir hizmete imza atıldı. Yine Muhtar Engin Çelik’in teşvikleri, bölgemizin sevilen iş insanı Harun Matur’un da destek ve katkılarıyla Sultançiftliği İlköğretim Okulu’na kazandırılan tam teşekkülü müzik sınıfı herkesten takdir görüyor. Geçtiğimiz hafta okulu ziyaret ederek yapılan güzel hizmeti yerinde inceleyen ve sınıfın açılışını gerçekleştiren Kaymakamı Adem Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, çalışmaya emeği geçen İşadamı Harun Matur ve Muhtar Engin Çelik’e teşekkür ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Kaymakam Adem Arslan, hayırsever iş insanı Harun Matur’a eğitime verdiği destek ve katkıları için teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, hayırsever vatandaşımız Harun Matur, Okul Müdürü Akif Kaan Hasdemir, öğretmenler ve Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik ile okulun “Robotik Kodlama, Satranç, Görsel Sanatlar Atölyesi, Kütüphane, Fen Laboratuvarı” sınıflarını inceleyen Kaymakam Adem Arslan, son derece güzel çalışmalara imza atıldığını ifade etti.

Muhtar Engin Çelik de yaptığı teşekkür açıklamasında; “Sultançiftliği ilkokulu ve ortaokulumuza müzik sınıfı kazandırdık. İlçe kaymakamımız Adem Arslan Bey ve ilçe milli eğitim müdürümüz Burhan Bayrak Bey’in katılımlarıyla geçen hafta sınıfımızın açılışını yaptık. Sınıfın yapımına destek olan iş insanımız Sayın Harun Matur Bey’e mahallemiz halkı adına çok teşekkür ediyorum. Sayın Harun Matur, bugüne kadar mahallemize bir çok destek ve katkıda bulunmuş değerli bir iş insanımızdır. Hayırlarının kabul olmasını diliyorum ve bundan sonraki süreçte de hep birlikte toplum yararına daha güzel işler yapmayı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç