Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY TRABZONLULAR DERNEĞİ START VERDİ..

Bölgemizin başarılı işadamlarından Erdal

Bölgemizin başarılı işadamlarından Erdal Albayrak öncülüğünde kurulan Çekmeköy Trabzonlular Derneği, ilk buluşmasını yerel basınla gerçekleştirerek start verdi. Bünyesinde birbirinden saygın isimleri buluşturan dernek, bölgenin toplumsal ve sosyal yaşamına önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Başarılı işadamı kimliği ve bugüne kadar görev aldığı sivil toplum kuruluşlarına kattığı hareketlilikle yakından tanınan Erdal Albayrak, Çekmeköy Trabzonlular Derneği ile yepyeni bir başlangıç yapıyor. Bünyesinde birbirinden saygın isimleri biraraya getiren Çekmeköy Trabzonlular Derneği, ilk buluşmasını yerel basın temsilcileriyle gerçekleştirerek start verdi. Taşdelen’deki dernek merkezinde derneğin kuruluş amacına yönelik açıklamalarda bulunan Kurucu Başkan Erdal Albayrak, Trabzonlu hemşeriler olarak bölgenin toplumsal ve sosyal yaşamına katkılar sunmak için bu yola çıktıklarını ifade etti. Gerek iş dünyası gerekse yöresel tüm sivil toplum kuruluşlarının hayıtımızın çok önemli değerleri olduğuna vurgu yapan Albayrak; “Birlik ve beraberliğimizin vazgeçilmez unsurları hiç şüphesiz sivil toplum kuruluşlarıdır. Bu bilinçle kurmuş olduğumuz Çekmeköy Trabzonlular Derneğimizin ülkemize ve milletimize önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyoruz. Bölgemizdeki tüm hemşerilerimizi bu çatı altında birlik ve beraberliğe davet ediyoruz” dedi.

Önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir açılış programı ve üye katılımına yönelik kahvaltı organizasyonu düzenleyeceklerini kaydeden Albayrak; “Çekmeköy Trabzonlular Derneği olarak diğer tüm yöresel derneklerle de diyalog içerisinde olacağız. Ülkemizin, milletimizin ve de bölgemizin hayrına olacak tüm çalışmalarda üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirerek faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Derneğimizin kuruluş aşamasında yanımızda olan İlçe Kaymakamımız Sayın Cemal Hüsnü Kansız ve İlçe Müftümüz Sayın Muhammet Suiçmez’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Kurucu Başkan Erdal Albayrak yönetimindeki dernekte; Recep Yakup, Melek Yeşil, Ömer Lütfü Gürsoy, Abdullah Civelek, Adem Soylu, Halil Yakup, Mustafa Kemal Topaloğlu ve Serdar Karaman gibi bölgemizin tanınmış isimleri yer alıyor.

Reklamı Geç