Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY TRABZONLULAR DERNEĞİ’NDE HASAN KELEŞ DÖNEMİ..

Çekmeköy Trabzonlular Derneği, Mimar

Çekmeköy Trabzonlular Derneği, Mimar Hasan Keleş’le yoluna devam edecek. Kurucu Başkan Erdal Albayrak’tan sonra hizmet yarışı bayrağını devralan yeni başkan Hasan Keleş, Yunus Emre’nin ‘Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz’ sözünü hatırlatarak “Birlikten kuvvet doğar, o halde bir olup gücümüze güç katacağız” dedi.

Çekmeköy’de geçtiğimiz aylarda Kurucu Başkan Erdal Albayrak yönetiminde kurulan Trabzonlular Derneği, yaptığı ilk genel kurulunda yeni başkan Mimar Hasan Keleş ve yönetimiyle yoluna devam etme kararı aldı. Taşdelen’deki dernek merkezinde yapılan kongreye; İlçe Müftüsü Muhammet Suiçmez, UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu, muhtarlar, işadamları ve çok sayıda Trabzonlu hemşehri katıldı. Recep Yakup’un divan başkanlığını yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Faaliyet raporunu okuyan Kurucu Başkan Erdal Albayrak yaptığı konuşmada; “Bize her yer Trabzon ise Çekmeköy neden Trabzon değil diyen bazı hemşerilerimiz ve Çekmeköy Kaymakamımız Sayın Cemal Hüsnü Kansız ile İlçe Müftümüz Sayın Muhammet Suiçmez gibi değerli hemşehrilerimizin fikir ve düşüncelerinden hareketle kurduğumuz derneğimizi daha çok zamanını ve enerjisini harcayarak idare edecek bir ekibe teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bir hizmet yarışı olacak ve hemşehrilerimizin daha sıkı kenetlenmesi için bu derneğimiz önemli bir merkez olacak. Kısa zamanda üye sayımızı 120’lere getirdik fakat bu sayı neden 1.200’leri aşmasın. Bizler kurucular olarak bundan sonra görev yapacak kardeşlerimizin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi. Tüm raporların oy birliği ile onandığı kongrede yeni başkan ve yönetim seçimi de tek liste halinde seçildi.

Yeni Başkan Hasan keleş de yaptığı konuşmada, Yunus Emre’nin ‘Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz’ sözünü hatırlatarak; “Madem birlikten güç ve kuvvet doğar o halde daha sıkı kenetlenip gücümüze güç katacağız” şeklinde konuştu. “Derneğimizi kuran ve bugünlere getirerek bizlere teslim eden Kurucu Başkanımız Sayın Erdal Albayrak ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diyen Keleş; “Hemşerilerimiz arasındaki dostluk ve dayanışma duygularını en üst seviyeye taşımak için mücadele edeceğiz” dedi. Kongre Müftü Muhammed Suiçmez’in yaptığı dua ile sona erdi.

Mimar Hasan Keleş Başkanlığındaki Trabzonlular Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Adem Soylu, Halil Yakup, Serdar Karaman, Ömer Lütfi Gürsoy, Özkan Turan, Burhan Damaoğlu, Ali Yıldırım ve Kadir Akgün. Denetim Asil: Recep Yakup, Erdal Albayrak ve Ali Kemal Şener.

Reklamı Geç